Други дестинации в България

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Конна езда на тийм-билдинг

България

Цени

Конна езда - тийм билдинг
Цена на човек 130 лв

Забележки към цената

Цената е в лева на човек и включва: настаняване при условия полупансион /нощувка, закуска и вечеря/, участие в програмата за тийм-билдинг, включваща игри с конете, разходка в гр.Елена и поход да Христовски водопад с пикник.

Оферта за Конна езда на тийм-билдинг в Комплекс Йовчевата къща и клуб за езда Елена.

Офертата включва:
Тийм-билдингът с коне, организиран от клуб за езда Елена и Комплекс Йовчевата къща, е уникално преживяване, при което общуването с конете се превръща в нестандартен и нетрадиционен подход към проблемите на лидерството, личностното и професионално развитие. Това е ценен опит, който отключва вътрешните сили, развива лидерски качества, способност за работа в екип и комуникативни умения, като същевременно увеличава информираността и стимулира творческото мислене. Конете, правят този тийм-билдингът уникален - за да участвате не е необходимо да имате опит с коне и конна езда. Конете си партнират с вас, като участници и посредници в дейностите, целящи изграждане на лидерство, екип, комуникационни и творчески умения.

Описание на хотела

Местоположение: Комплекс “Йовчевата къща” е разположен в махала Килъжевци, само на 3 километра от центъра на град Елена, в източна посока, по пътя за град Сливен. Комплексът се намира в китната махала на град Елена – Килъжевци, сгушена в полите на Еленския дял на Стара планина, обградена от три страни от весело ромолящата река Килъжка, която носичувството за спокойствие, свежест и прохлада. Към комплекса функционират още етно-ресторант „Старият дъб”, база за конен туризъм, органична градина ...

Повече за Комплекс Йовчевата къща

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Карта на Конна езда на тийм-билдинг