Други дестинации в България

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Конна езда за деца

България

Цени

Детска еко-ваканция с коне и изкуства
1 седмица, цена на дете 250 лв
2 седмици, цена на дете 480 лв
1 месец, цена на дете 880 лв

Забележки към цената

В цената са включени: настаняване при условия пълен пансион, участие в програмата за конна езда, спорт и развлечения, предоставяне на предпазна екипировка, ползване на басейна и спортните съоръжения на комплекса, трансфери от и до гр.Елена. Комплексът осигурява и настаняване за родителите на децата, при условия: пълен пансион /нощувка, закуска, обяд и вечеря/ за 45 лева на човек.

Детска еко-ваканция с коне и изкуства в Елена.

Ако детето ви обича природата и конете – тази еко-ваканция е перфектният избор за вас! За разлика от традиционните лагери, този лагер има за цел детето да се забавлява, придобивайки нови умения, опознавайки природата и животните и участвайки в грижите за тях! Разработената от екипа програма създава възможност за деца между 6 и 18 години да прекарат незабравими дни, като усвоят основни умения в конната езда и повече от 10 допълнителни дейности като: плуване, колоездене, тенис на маса, стрелба с въздушна пушка и лък, танци, рисуване, грънчарство и много други. Единственото задължително условие е децата да се чувстват добре и да се забавляват, обгърнати с любов и внимание!

Продължителност на смените: 1 седмица - 6 пълни пансиона, 2 седмици – 13 пълни пансиона и 1 месец – 27 пълни пансиона.

Описание на хотела

Местоположение: Комплекс “Йовчевата къща” е разположен в махала Килъжевци, само на 3 километра от центъра на град Елена, в източна посока, по пътя за град Сливен. Комплексът се намира в китната махала на град Елена – Килъжевци, сгушена в полите на Еленския дял на Стара планина, обградена от три страни от весело ромолящата река Килъжка, която носичувството за спокойствие, свежест и прохлада. Към комплекса функционират още етно-ресторант „Старият дъб”, база за конен туризъм, органична градина ...

Повече за Комплекс Йовчевата къща

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Карта на Конна езда за деца