Други дестинации в България

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Конна езда - семейна ваканция

България

Цени

01 април - 20 декември 2016
Цена за 6 нощувки за възрастен 478 лв
Цена за 6 нощувки за дете 3 - 12 г. 248 лв
Цена за 13 нощувки за възрастен 848 лв
Цена за 13 нощувки за дете 3 - 12 г. 448 лв

Забележки към цената

Цените са в лева на човек.
Цените включват: пълен пансион, ползване на басейн, велосипеди, предпазна екипировка, ежедневно обучение по езда и разходки с коне, спортни игри, походи, занимания по изкуства и занаяти - рисуване върху камък, дърворезба, грънчарство, посещение на гр.Елена и др.

Семейна ваканция - езда и забавления “Horseholiday – Elena”

Една незабравима "конна ваканция" сред чистата природа на град Елена – красиво, спокойно и живописно място с богата култура и древни корени, само на 35 км от Велико Търново, старата столица на България - район, богат с музеи, археологически обекти, крепости и манастири. Най-ценни тук са приятелски настроените хора, спокойствието и чистата природа!

Програмата на почивката е модулна и включва: конна езда, преходи с планински байкове, походи, песни и танци, спортни и развлекателни игри, катерене и други забавления, сплотяващи семейството. Тук всеки може да покажете своите умения и таланти и да ги сподели с групата, разполагайки с пространството и свободата да избира кога и в какво да участва.

НАСТАНЯВАНЕ: В комплекса за селски туризъм “Йовчевата къща” – сред домашния уют на старинните реставрирани къщи на Комплекса, в спокойна и уютна обстановка и приятелски настроени хора – тук всеки е част от едно голямо семейство. На разположение на гостите са още: басейн с детска част, планински велосипеди, безжичен интернет и сателитна телевизия.

Описание на хотела

Местоположение: Комплекс “Йовчевата къща” е разположен в махала Килъжевци, само на 3 километра от центъра на град Елена, в източна посока, по пътя за град Сливен. Комплексът се намира в китната махала на град Елена – Килъжевци, сгушена в полите на Еленския дял на Стара планина, обградена от три страни от весело ромолящата река Килъжка, която носичувството за спокойствие, свежест и прохлада. Към комплекса функционират още етно-ресторант „Старият дъб”, база за конен туризъм, органична градина ...

Повече за Комплекс Йовчевата къща

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Карта на Конна езда - семейна ваканция