Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Май на остров Лефкада в Гърция

Май на остров Лефкада в Гърция

Майски празници на остров Лефкада - автобусна почивка

Майски празници на остров Лефкада, Гърция. Екскурзия с автобус. Круиз из Йонийските острови и панорамна обиколка на остров Лефкада. Настаняване в хотели 3 звезди.

Продължителност

6 дни / 4 нощувки.

Дати

30 Април 2015 - 5 Май 2015.

Вид транспорт

Автобус

Програма

Маршрут: София - остров Лефкада - София

1-ви ден, 30.04.2015
Отпътуване от София в 22.00 часа от стадион „Васил Левски” по маршрут ГКПП Кулата - Солун - ов. Лефкада.

2-ри ден, 01.05.2015
Рано сутринта пристигане на остров Лефкас. Настаняване в избрания хотел в Лефкада . Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден, 02.05.2015
Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия - КРУИЗ ПО ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ - целодневна с включен обяд на кораба ( по желание Цена : 27 евро възрастен / 15 евро дете). Първата спирка е на най-красивият плаж на Йонийско море, спиращият дъха Порто Кацики на ов. Лефкада. Следва Кефалония - най-големият остров в Йонийско море с неговите разнообразни природни красоти, дълги пясъчни плажове, живописни заливи с тюркоазено синя вода и впечатляващи пещери .Следващата ни спирка е Итака- Островът на Одисей - съчетание на море и планина с магически приказни заливи и плажове. След това круизът продължава към малките сателитни островчета Меганиси и Скорпиос. Кратка спирка в залива на остров Меганиси за фотопауза и за да бъде разказана историята за втората по големина пещера в Гърция Папаниколис, използвана като скривалище на подводница по време на Втората световна война и продължаване за следващи запечатващи гледки и снимки към остров Скорпиос, необитаем остров, превърнат в малък частен рай от гръцкия корабен магнат Аристотелис Онасис, на който той се венчава със съпругата си Жаклин Кенеди. Поглед към остров Мадури, където се е родил и живял гръцкият поет Аристотелис Валаоритис. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден, 03.05.2015
Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия - ПАНОРАМНА ЕКСКУРЗИЯ НА ОВ. ЛЕФКАДА - целодневна (по желание Цена : 26 евро възрастен / 12 евро дете) През този ден предлагаме екскурзия „Опознаване на о-в Лефкада” - обиколка на целия остров, като се спира на по - интересните места за туристите: манастира Панагия Фанеромени, плажът Катизма - едно уникално място , където ще можете за изпиете по кафе наслаждавайки се на невероятната гледка, селището Василики, курортите Сивота, Микрос Ялос. Накрая обиколката завършва със спирка в местна винарна, където ще можете да дегустирате едни от най-добрите вина в района. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5-ти ден, 04.05.2015
Закуска. Свободно време. ОБЯД В ТАВЕРНА - на пристанището с изглед към морето с гръцки специалитети, музика и напитки ( по желание Цена: 20 eвро възрастен / 15 евро дете ). Вечеря и нощувка.

6-ти ден, 05.05.2015
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България в 09.00 ч. Пристигане в София вечерта.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo