Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова Година в Дубровник

Нова Година в Дубровник

Екскурзия със самолет за Нова Година в Хърватия

Автобусна екскурзия до Дубровник, Хърватия за Нова Година! Дневна екскурзия, нощувка в хотел 4 звезди.

Продължителност

5 дни / 4 нощувки.

Дати

29 Декември 2016 - 2 Януари 2017.

Вид транспорт

Автобус

Програма

Първи ден 29.12.2016
Отпътуване от Пловдив в 03.00 oт Пловдив (ОМВ Санкт Петербург), от София в 05.00 ч. от (Александър Невски). Пътуване по маршрут София – Пирот – Ниш – Чачак – Ужице – Морка Гора – Вишеград – Фоча – Требине . Пристигане в Дубовник. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Втори ден 30.12.2016
Закуска. Туристическа програма в стария град на Дубровник и разглеждане на улица „Страдун“, големия и малкия фонтан на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата „Св. Спас“, францисканския манастир и аптеката, доминиканския манастир, градската часовникова кула, дубровнишката катедрала, църквата „Св. Влах“ (покровителя на града), паметника на Орландо, паметника на Иван Гундулич. Да се разходите из стария град на Дубровник, опасан от величествени градски стени, сред старинните мраморни улици, означава да извървите девет века история, докосвайки се до магията на историята, изкуството, и архитектурата на тази изумителна страна. Свободно време в Дубровник. Вечеря. Нощувка.

Трети ден 31.12.2016
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Котор и Будва в Черна Гора (доп. заплащане). Разглеждане на Котор - градът и природния район около него са включени в списъка на Юнеско. Следва туристическа програма в стария град и разглеждане на западната порта на градските стени, главния площад, часовниковата кула, византийския дворец и др. Отпътуване за Будванска ривиера и известния черногорски курорт Будва. Свободно време в старият град на Будва и разглеждане на църквата „Св. Троица“, катедралата „Св. Йоан“ и Цитаделата. Желаещите могат да се качат на върха на Цитаделата откъдето се открива прекрасна гледка към близкият остров Св. Никола и цялата будванска ривиера. Връщане в Дубровник. Подготовка за празничната нощ. Новогодишна гала –вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Четвърти ден 01.01.2017
Късна закуска. Свободно време или по желание екскурзия до на най-южния град на Хърватия – Цавтат, основан през 6 в. пр. н.е., известен в миналото с името Епидариум (доп. заплащане). Днес градчето привлича посетителите с множество забележителности катобароковата църква „Св.Никола“, францисканския манастир, мавзолея Рашич, проектиран от известния хърватски скулптор Иван Мещрович, научната колекция на Богишич, старите градски стени и др. Свободно време за разходка по крайбрежната улица отрупана със сувенирни магазинчета, кафенета и рибни ресторанти.

Пети ден 02.01.2017
Закуска. Освобождаване на хотел и отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.

Допълнителна информация

Доплащане за новогодишна гала в ресторанта на хотела с програма (по желание) :
Хотел 4* - Valamar Lacroma -70 евро на възрастен.

ГРАФИК НА ТРЪГВАНЕ:
СОФИЯ 05:00 ч. паркинга пред стадион “Васил Левски”
ПАЗАРДЖИК 04:00 ч. ШЕЛ Пазарджик
ПЛОВДИВ 03:00 ч. ОМВ до хотел Санкт Петербург
В.ТЪРНОВО 23:15 ч. пред хотел Етър
ГАБРОВО 00:00 ч. от паркинга зад Дома на сатирата
КАЗАНЛЪК 01:15 ч. ОМВ до ДАП
СТ.ЗАГОРА 02:00 ч. ЖП Гара
Гарантираното тръгване от В. Търново, Габрово,Казанлък и Стара Загора се осъществява:
при записани над 20 човека за всяка от обявените дати тръгването от тези градове е безплатно.
при записани от 10до 20 човека за всяка от обявените дати, като се начислява доплащане за трансфер до основните ни автобус от Пловдив
Цената за трансфера на човек е: от В. Търново - 25 лв., от Габрово - 20 лв., от Казанлък - 15 лв. и от Ст. Загора -15 лв.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo