Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова година 2016 на Бали и Куала Лумпур

Нова година 2016 на Бали и Куала Лумпур

Екзотична почивка за Нова година 2016 в Индонезия

Нова година 2016 - Остров Бали и Куала Лумпур. Яркозелени палми. Лотоси, орхидеи и магнолии във всички цветове на дъгата. Изумрудено море, прекрасен плаж със златен пясък, оранжево слънце в тюркоазено небе. И всичко това – насред кристално спокойствие, прозрачна тишина и романтична усамотеност.

Продължителност

10 дни / 7 нощувки.

Дати

28 Декември 2015 - 5 Януари 2016.

Вид транспорт

Самолет

Програма

28 Декември 2015 г. Истанбул - Куала Лумпур
Излитане от Истанбул за Куала Лумпур в 15.00 часа с Малайзийски авиолинии.

29 Декември 2015 г. Куала Лумпур - Бали
Кацане в Куала Лумпур в 07.00 часа. Полет за Бали в 09.05 часа. Кацане в Бали в 12.05 часа. Посрещане от фирмата-партньор. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел Melia Bali 5*. Свободно време за почивка.
Нощувка.

30 Декември 2015 г. Бали
Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения
ОПЦИЯ 1: Мистерията на Източен Бали (целодневен тур с продължителност около 8 часа)
Източната част на Бали е доминирана от присъствието на внушителната планина Агунг (3142 м) и най-високия вулкан в Бали, изригнал последно през 1963. Изграден на един от вулканичните склонове, храмовият комплекс Бесаки, наричан още „Храмът Майка”, е най-важното светилище и пиедестал на „всичко свято“ за хиндуисткото население на Бали. В Букит Джамбул ще спрем за отдих с разведряващата гледка към равнината и ще имаме възможност за обяд (по избор). По пътя ни през Източен Бали ще Ви отведем до традиционното, датиращo от 16 век и основано от кралството на Кехен селище, Пенглипур. На връщане ще посетим „Залата на Справедливостта”, наричана „Kerta Gosa” в Клункунг. В цената на тура са включени кафе и чай, транспорт, професионален водач и всички входни такси.
Нощувка.

31 Декември 2015 г. Бали
Закуска. Свободно време за плаж, развлечения и подготовка за празничната новогодишна гала вечеря. Новогодишна гала вечеря.
Нощувка.

01 Януари 2016 г. Бали
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
ОПЦИЯ 2: Незабравимият залез (полудневен следобед тур с продължителност около 5 часа)
Горещо ви препоръчваме този полудневен тур, чрез който ще се насладите на красивата природа на Бали. Нашата разходка ще започне следобед с посещение на построения в началото на 17-ти век за принца на Табанан величествен храм Пура Таман Аюн в Менгви. Следващата ни спирка е свещената гора Алас Кедатон. Ще имате възможност да се запознаете с нейните обитатели в естествената им среда – многобройните видове маймуни и плодовите прилепи, наричани още летящи лисици. Запазете малко памет във фотоапаратите си и за красивия залез при храма Танах Лот построен на върха на скала в Индийския океан, само на няколкостотин метра от брега. В около 18:00 ч. от тук ще можете да се насладите на уникален романтичен пейзаж. Бурните вълни разбиващи се във величествените скали в съчетание с красивия залез, отразяващ се в тюркоазения океан, ще се запечатат в съзнанието ви завинаги. В цената на тура са включени кафе и чай, транспорт, професионален водач и всички входни такси.
Нощувка.

02 Януари 2016 г. Бали
Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения
ОПЦИЯ 3: Kрасотата на Кинтамани (целодневен тур с продължителност около 8 часа)
Бали е известен със своите традиционни танци и първата ни спирка по време на тура ще ни отведе до своеобразно представление разкриващо магията на танца Баронг. Ще продължим с посещение на талантливи занаятчии в техните традиционни работилници: ковачите на сребро от Целук и дърворезбарите от Мас. Пътуването продължава към Кинтамани, от където се разкрива спираща дъха гледка към прекрасното езеро Батур и едноименния действащ вулкан. Следващата дестинация е Тампаксиринг, “Фонтанът на младостта” и Свещеният извор. В цената на тура са включени кафе и чай, транспорт, професионален водач и всички входни такси.
Нощувка.

03 Януари 2016 г. Бали
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Нощувка.

04 Януари 2016 г. Бали- Куала Лумпур
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище. Полет за Куала Лумпур в 13.10 часа. Кацане в 16.05 часа. Посрещане от фирмата-партньор и трансфер до хотел Park Royal 5*. Настаняване. Свободно време.
Нощувка.

05 Януари 2016 г. Куала Лумпур-Истанбул
Закуска. Освобождаване на хотела до обяд.
ОПЦИЯ: Сити тур на Куала Лумпур (включен в цената)
През последното десетилетие Куала Лумпур, с ускорени темпове, се е превърнал във вълнуваща смесица от колониална и модерна архитектура. Ще минем покрай джамията Jamek, Площад Merdeka, на който е била обявена независимостта на Малайзия и сградата на Федералния съд, изградена изцяло в мавритански стил. Екскурзията продължава с разглеждане на Националния паметник, Националния музей, Парламента, Двореца на краля и безспорно най-фотографирания комплекс в Куала Лумпур – кулите Петронас (време за снимки). Ще продължим покрай Чайнатаун и ще посетим Културния комплекс за изкуство и занаяти.
Трансфер до летището. Отпътуване за Истанбул с невероятни спомени от Бали и Малайзия в 00.30 часа.

06 Януари 2016 г. Истанбул
Кацане на летище Ататюрк в 06.00 часа.

Допълнителна информация

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет,за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по - малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

**Силки Холидейс предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 2% и 3,75% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва в деня на внасяне на авансово плащане и подписване на договор.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo