Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова година 2016 на остров Пукет и Куала Лумпур

Нова година 2016 на остров Пукет и Куала Лумпур

Нова Година в Куала Лумпур и остров Пукет, Тайланд

Нова година 2016 в Тайланд - остров Пукет и Куала Лумпур

Палмови плажове с мек и чист пясък, заобиколени от синя вода; оживен нощен живот и най-разнообразна кухня – каквото кажете, това ще ви сервират. Пукет оглави класациите като райско място за почивка, а в най-последното проучване читателите на едно от туристическите топ списания са гласували за острова вместо за Бали и Себу. Прибавете всичко това към най-гостоприемните хора на света и ще разберете защо хората обожават Пукет.

Продължителност

10 дни / 7 нощувки.

Дати

28 Декември 2015 - 6 Януари 2016.

Вид транспорт

Самолет

Програма

ПРОГРАМА

28 декември 2015 Истанбул - Куала Лумпур

Излитане от летище Ататюрк(Истанбул) за Куала Лумпур в 15.00 часа с Малайзийски авиолинии.

29 декември 2015 Куала Лумпур - Пукет

Кацане в Куала Лумпур в 07.00 часа. Полет за Пукет в 09.30 часа. Кацане в Пукет в 09.50 часа. Посрещане от фирмата партньор на Марбро Турс. Трансфер до хотела. Настаняване в Duangjitt Resort 4*. Свободно време за почивка.
Нощувка.

30 декември 2015 Пукет

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Нощувка.

31 декември 2015 Пукет

Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения.

Опция: Джип сафари със слонове, маймунско шоу, тай бокс и тайска кухня (55.00 евро / 108 лв.)

Полудневното джип сафари е приятно разнообразие от впечатления и докосване до спецификата на тайландския стил на живот. Екскурзията включва всички трансфери от и до хотела, обяд и гид на англйски. Завръщане в хотела в 14:00 ч.

Подготовка за новогодишната гала вечеря.
Нощувка.

1 януари 2016 Пукет

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

2 януари 2016 Пукет

Закуска.
Свободно време за плаж и развлечения.

Опция: Целодневна екскурзия до прочутите острови Пи Пи с бърз скутер (80.00 евро / 156 лв.)

Екскурзията е префектната възможност да се насладите на кристалните сини води и прекрасния пейзаж на залива „Maya Bay”, където е сниман филма „Плажът” с Леонардо Ди Каприо. Шнорхелинг, посещение на националния парк и обяд, включващ международна и азиатска кухня. Завръщане в хотела в 19:00 ч.
Нощувка.

3 януари 2016 Пукет

Закуска.

Свободно време за плаж и развлечения.

Опция: Посещение на залива Панг Нга (75.00 евро / 147 лв)

Предстои ви плаване с кораб между десетки варовикови острови, след което кратка разходка с кану, задвижвано от тайландец. Ще се насладите на красотите на тропическата природа, както и невероятния остров „Джеймз Бонд”, изникнал като гъба от водата. Колкото и да сте подготвени за това, тук реалността надминава човешкото въображение.
Включен е обяд на кораба с международна и азиатска кухня.
Прибиране в хотела в около 17:30 ч.
Нощувка.

4 януари 2016 Пукет - Куала Лумпур

Закуска.

Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище. Полет за Куала Лумпур в 10.30 часа. Посрещане и трансфер до хотел Park Royal 5*.
Нощувка.

5 януари 2016 Куала Лумпур - Истанбул

Закуска. Освобождаване на хотела до обяд.

Сити тур на Куала Лумпур (включен в цената)

През последното десетилетие Куала Лумпур, с ускорени темпове, се е превърнал във вълнуваща смесица от колониална и модерна архитектура. Ще минем покрай джамията Jamek, Площад Merdeka, на който е била обявена независимостта на Малайзия и сградата на Федералния съд, изградена изцяло в мавритански стил. Екскурзията продължава с разглеждане на Националния паметник, Националния музей, Парламента, Двореца на краля и безспорно най-фотографирания комплекс в Куала Лумпур – кулите Петронас (време за снимки). Ще продължим покрай Чайнатаун и ще посетим Културния комплекс за изкуство и занаяти.

Свободно време за шопинг.
Трансфер до летището. Отпътуване за Истанбул с невероятни спомени от Тайланд и Малайзия в 00.30 часа.

6 януари 2016 Истанбул

Кацане на летище Ататюрк в 06.00 часа.

Допълнителна информация

Задължително се заплащат летищни такси, виза и новогодишна гала-вечеря!

Необходими документи за издаване на виза: международен паспорт, снимка паспортн формат, служебна бележка от месторабота, че лицето работи в упоменатата фирма и се осигурява и уверение от учебното заведение, ако лицето е студент или ученик.

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет,за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по - малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

**Силки Холидейс предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 2% и 3,75% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва в деня на внасяне на авансово плащане и подписване на договор.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo