Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова Година в Барселона

Нова Година в Барселона

Интересна и различна Нова Година в Барселона, Испания! Екскурзията е със самолет и включва 3 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Барселона, екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище.

Продължителност

4 дни / 3 нощувки.

Дати

31 Декември 2016 - 3 Януари 2017.

Вид транспорт

Самолет

Програма

Първи ден 31.12.2016
Среща на летище София и полет за Барселона с България Ер в 07.30. Пристигане в 09.30 и панорамна обиколка на града с местен екскурзовод на български език (включена в цената). Разглеждане на забележителностите на Барселона – „Саграда Фамилия“, две от най-известните творения на архитекта Антонио Гауди, хълма „Монтжуик“ с музейния комплекс „Побле Еспаньол“, паметника на Колумб, и др. Настаняване в хотел Catalonia Plaza 4*. Свободно време и подготовка за посрещане на новата 2017 г. Новогодишна гала – вечеря в ресторанта на хотела (срещу доп. заплащане) или новогодишна фиеста по улиците на каталунската столица. Нощувка.

Втори ден 01.01.2017
Закуска. Свободно време или по желание полудневна екскурзия до манастира Монсерат (срещу доп. заплащане). Кацнал върху огромен скален масив на 1236 м. височина, той е най-святото място в цяла Каталуния. Религиозният комплекс се състои от базилика, манастир и постница, които се събират във величествен архитектурен ансамбъл и едновременно с това са хранилище на уникални паметници на испанската култура. Част от духовното преживяване е и музеят на Монсерат, където се помещава извънредно богата и ценна колекция от художествени произведения. Сред тях блестят експонати от Месопотамия, Палестина, Древен Египет и Близкия Изток, както и шедьоврите на испански, италиански и френски автори. Тук можете да видите произведения на Ел греко, Караваджо, Сурбаран, Джордано, Моне, Миро, Дали, както и ранни разработки на Пикасо. Вечерта по желание посещение на фламенко шоу (срещу доп. заплащане). Очакват ви експлозия от неудържима страст, пламенна грация, чувствени танци с дъх на сангрия и завладяващи ритми на испанските китари. Отдайте се на това уникално преживяванe, което гарантираме ще ви възвиси до емоционалния връх на фламенкото. Нощувка.

Трети ден 02.01.2017
Закуска. По желание включване в организиран тур с посещение на парка Гюел и Аквариума на Барселона с екскурзовод на български. Парка Гюел е построен в началото на 19-ти век от гениалния испански архитект Гауди по поръчка на индустриалеца Еузеби Гюел, с идеята да бъде жилищен комплекс. Неповторимия стил на проекта умело съчетава изящна природа и уникални архитектурни елементи. В това приказно място можете да се насладите на загадъчни замъци, на най-дългата пейка наподобяваща змия, на митичния саламандър и на още много провокиращи човешката фантазия приказни елементи. Посещението на Аквариума е едно от най-приятните неща, които можете да си подарите в този забележителен град, в чийто подводен свят са представени около 10 000 вида морски обитатели от Карибите, Средиземно море, Амазония, големия бариерен риф на Австралия и др. Връщане в хотела. Нощувка.

Четвърти ден 03.01.2017
Закуска. Свободен ден за самостоятелни разходи и шопинг. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището и полет за София в 18.20 ч. Кацане на летище София в 22.10.

Допълнителна информация

Полетно разписание:
31.12.2016 София 07.30 – Барселона 09.30
03.01.2017 Барселона 16.10 София 19.55

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo