Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Майски празници на остров Сардиния

Майски празници на остров Сардиния

Най-изгодните оферти за чартърен полет и настаняване на остров Сардиния през месец Май

Подарете си пет незабравими дни на слънчевия остров Сардиния. Възполвайте се от хубавото време през месец май и се порадвайте на красиви средиземноморски гледки, богата история и уникално вкусна кухня.
Предлагаме уникално предложение за кратка почивка на oстров Сардиния!

Продължителност

5 дни / 4 нощувки.

Дати

1 Май 2015 - 5 Май 2015.

Вид транспорт

Самолет

Програма

1-ви ден - 01.05.2015 г.
Oтпътуване от летище София в 08.00 ч с директен чартърен полет до летище Алгеро (намира се в северозападната част на остров Сардиния). Посрещане на летището, трансфер до хотела и настаняване. Вечеря и нощувка.

2-ри ден - 02.05.2015 г.
Закуска. Свободно време в Алгеро за развлечения и почивка или допълнителна целодневна екскурзия до остров Корсика (по желание, цена 90 евро за възрастен/ 45 евро за дете) – пътуване с автобус до пристанището Санта Тереса и от там с ферибот до Корсика. Посещение на Бонифачио – едно от най-известните курортни селища на острова. Пешеходна разходка в Стария град. Разположен върху варовиков пиедестал и гранитни плочи градът е надвиснал над лазурните води, ако вдигнете поглед и се загледате във варовиковите масиви ще забележите една от атракциите на Бонифачио – т.нар Арагонски стъпала. Сред останалите забележителности на Стария град са две генуезки кули – Тора ди Сант’Аманза и Тора ди Спонзалия (и двете обявени за официални национални паметници на Франция), главната църква „Света Богородица”. Отпътуване от пристанището на Бонифачио за остров Сардиния и прибиране в Алгеро. Вечеря и нощувка.

3-ти ден - 03.05.2015 г.
Закуска. Свободно време за почивка и развлечения в Алгеро или възможност за полудневна допълнителна екскурзия до Коста Смералда (по желание, цена 40 евро за възрастен/ 20 евро за дете). Смарагдовият бряг (така се наричат североизточните брегове на Сардиния) с непокътната си природна красота, осеян с чудни плажове с изумруденозелена морска вода и скали от розов гранит, обагрени от слънцето. Тук е и Порто Черво - модният яхтен курорт с един от най-богатите яхтени клубове в света, предпочитано място на знаменитостите, символ на разточителство и лукс (по желание панорамна разходка с туристическо влакче – около 9 евро /45 мин). Свободно време за разходка с възможност за посещение на църквата „Стела Марис”и фотопауза. Връщане в Алгеро. Вечеря и нощувка.

4-ти ден - 04.05.2015 г.
Закуска. Свободно време в Алгеро или възможност за допълнителна полудневна екскурзия до Кастелсардо (по желание, цена 40 евро за възрастен/ 20 евро за дете) - средновековен град, израснал около стените на замъка на сем. Дория – влиятелна фамилия от 1102 г., днес тук се помещава музей. Посещение на историческия център, Крепостта и намиращата се в близост Слонска скала – праисторическа гробница, която под влиянието на атмосферните условия е придобила формата на слон. Вечеря. Нощувка.

5-ти ден - 05.05.2015 г.
Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите. Обзорна екскурзия на Алгеро (включена в цената): средновековния център на града с Катедралата, църквата “Св.Франциск”, пристанището и крайбрежната улица .Трансфер до летището в Алгеро. Излитане за България в 19.40 ч.

Допълнителна информация

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
01-05-2014 7M1817 София Терминал 1 08:00 10:40 Алгеро
05-05-2014 7M1818 Алгеро 19:40 23:00 София T1

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo