Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Вълнуващ уикенд в Милано

Вълнуващ уикенд в Милано

Впечатляващ уикенд в Милано за индивидуални туристи за три дни със самолет.

Милано отдавна е приет за меката на шопинга в Италия. Градът провокира сетивата със спиращата дъха катедрала Дуомо и една от най-престижните опери Ла Скала. Тук могат да бъдат видени замъкът „Сфорцеско“ и прочутата картина „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи, изложена в църквата „Santa Maria delle Grazie“. Милано остава и известен моден и шопинг център, с множество бутици, малки магазинчета и големи търговски центрове. Уикендът в Милано е с настаняване в хотел три звезди, като пътуването е със самолет. Офертата е за индивидуални туристи.

Продължителност

3 дни / 2 нощувки.

Дати

Всеки Петък от 9 Март 2012 до 19 Октомври 2012.

Вид транспорт

Самолет

Програма

1 ден: София – Милано
Отпътуване от летище София. Пристигане на летище Бергамо. Възможност за шатъл трансфер от летището до центъра на Милано или индивидуален трансфер от летището до хотела. Настаняване. Свободно време. По желание: 1. автобусна обиколка на Милано с възможност за многократно качване и слизане от панорамните автобуси (с коментари на италиански, английски, немски, френски, руски, испански език): Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил – „Дуомо“, наречена чудото на Италия; Ла Скала - един от най-престижните световни оперни театри; построен през 1368 г., за да защитава града; църквата „Santa Maria delle Grazie“, където се намира „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи; 2. автобусна обиколка на Милано с посещение на „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи. Нощувка.

2 ден: Милано
Закуска в хотела. Свободни време за разходка по улица „Монтенаполеоне“ и нейните разклонения за търговия на дребно с най-модните стоки, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните магазини и заведения. По желание: 1. целодневен шопинг тур в най-големия дизайнерски аутлет център в Европа - Serravalle, предлагащ световно известни марки като: Келвин Клайн, Найк, Гес, Интисими, Бенетон, Фурла, Кико, Пупа и др.; 2. целодневен шопинг тур до аутлет „FoxTown“ в Шейцария, предлагащ световно известни марки като: Фенди, Валентино Келвин Клайн, Найк, Гес, Интисими, Бенетон, Фурла, Кико, Пупа и др. Нощувка.

3 ден: София
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за шатъл или индивидуален трансфер до летището. Отпътуване от Бергамо. Пристигане на летище София.

Екскурзията включва:
- самолетен билет София - Милано - София с включени летищни такси на авиокомпания „Wizz air“;
- 2 нощувки със закуска в хотел 3* в Милано;
- застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с асистанс и лимит на отговорност 10 000 Евро.

Екскурзията не включва:
- шатъл трансфер летище - център - летище;
- индивидуален трансфер - летище - хотел – летище;
- автобусна обиколка на Милано с възможност за многократно качване и слизане от панорамните автобуси;
- автобусна обиколка на Милано с посещение на „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи;
- целодневен шопинг тур до „FoxTown“;
- целодневен шопинг тур в най-големия дизайнерски аутлет център в Европа.

Допълнителна информация

- Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетния билет 150 Евро с включени летищни такси на авиокомпания „Wizz Air“. При промяна цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
- В случай, че не бъде заявен трансфер от летището до хотела, може да се ползва обществен транспорт до центъра на Милано: автобус (еднопосочен билет - 8 Евро).
- „Milano Card” - повече от 210 намаления (в музеи, магазини, кафенета, концерти, театри) и неограничено пътуване с метро, автобус и трамвай за 48 часа. Картата може да се закупи в туристическите информационни бюра или на рецепцията на хотела.
- Посочените цени не са валидни по време на празнични дни, изложения и големи събития.
- Примерни хотели 3*:
Hotel “Soperga”- http://www.hotelsopergamilan.com/
Hotel “Bernina” - http://bernina.hotelsinmilan.it/?source=googleh
Hotel “Ritter” - http://www.ritter-hotel.com/
- Авиокомпании: Bulgaria Air,Malev, Alitalia, Wizz Air
- Отстъпките за деца са в зависимост от условията на авиокомпанията и конкретната програма.
- Часово време: България 12 ч. / Италия 11 ч.
- Екскурзията се предлага за индивидуални туристи!

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo