Други дестинации в Сърбия

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова Година в Нови Сад

Нова Година в Нови Сад

3 нощувки със закуски и вечери, вкл. празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, много настроение, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, както и празнична наздравица с чаша шампанско

Маршрут: София – Ниш – Нови Сад – Сремски Карловци – Нови Сад – Суботица – Нови Сад – Белград – София

Продължителност

4 дни / 3 нощувки.

Дати

30 Декември 2015 - 2 Януари 2016.

Вид транспорт

Автобус

Програма

ДЕН 1
София – Ниш – Нови Сад
~490 km
Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад "Александър Невски", 7:30 ч. от автогара "Сердика" по маршрут Калотина - Ниш. Кратка пешеходна разходка в центъра на Ниш - третия по големина град на Сърбия: площада на освободителите, кметството, двореца "Бановина", Нишката крепост, и свободно време. Пристигане в Нови Сад привечер. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 2
Нови Сад – Сремски Карловци – Нови Сад
~15 km
Закуска. Сутринта - посещение на Сремски Карловци, малък град, разположен в непосредствена близост до Нови Сад, играл огромна роля в културното развитие на Сърбия през вековете. Кратка пешеходна разходка: Стефанеумът, патриаршеският дворец, съборната църква "Свети Никола", чешмата на четирите лъва. В близост до центъра е разположен музеят на пчеларството Живанович - дом на местна фамилия, която вече два века се занимава с пчеларство и отглеждане на лозя. По желание посещение на музея и дегустация на вино и мед. Връщане в Нови Сад. Пешеходна разходка в центъра на града: Площадът на Свободата, улиците "Змай Йовина" и "Дунавска", католическата катедрала и православната църква "Свети Георги", Дунавският парк, впечатляващата Петроварадинска крепост, наричана "Гибралтар на Дунав". Свободно време. Празнична новогодишна вечеря с много музика и танци и неограничена консумация на местни безалкохолни и алкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична наздравица с чаша шампанско. Нощувка.

ДЕН 3
Нови Сад – Суботица – Нови Сад
~220 km
Късна закуска. Свободно време в Нови Сад или по желание следобед - полудневна екскурзия до Суботица. Важен културен център във Войводина, градът е известен с архитектурата в стил сецесион. Пешеходна разходка в центъра: палата Райхл, пешеходната зона - Корзо, народният театър, площадът на Републиката с впечатляващото градско кметство. Свободно време. Посещение на Вински двор (двореца на виното) - тук, в близост до Суботица, е поставено началото на винения туризъм в Сърбия. Дегустация на седем вина. Връщане в Нови Сад. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 4
Нови Сад – Белград – София
~490 km
Закуска. Отпътуване за Белград. Кратка пешеходна разходка в центъра на сръбската столица: площадът на Републиката, Княз Михайлова улица, парка-крепост Калемегдан. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с комфортен туристически автобус
3 нощувки със закуски и вечери в хотел "Vojvodina" *** в Нови Сад, вкл. празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, много настроение, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, както и празнична наздравица с чаша шампанско
Туристическа програма в Нови Сад, Сремски Карловци, Белград, Ниш
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Екскурзоводско обслужване

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Посещение на музея на пчелите "Живанович" в Сремски Карловци с дегустация на вино и мед
Полудневна екскурзия до Суботица с дегустация на вино във Винения дворец
Входни такси за обекти и музеи, посещавани по желание, и градски транспорт

Допълнителна информация

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!
Валутен курс: 1 евро = 120 сръбски динара
Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo