Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Ранни записвания - Анталия 7 нощувки

Ранни записвания - Анталия 7 нощувки

Лятна почивка в Анталия, Турция с директен чартърен полет от София всяка Събота

Представяме Ви самолетна програма до Анталия в Турция с настаняване за 7 нощувки на база "All inclusive" и "Ultra All inclusive". Възползвайте се от специалните ни предложения и отстъпки за ранни записвания до 30.03.2014! Неустоими оферти за едни от най-луксозните хотели в курортите Белек, Кемер, Лара, Сиде, Алания.

Продължителност

8 дни / 7 нощувки.

Дати

Всяка Събота от 10 Май 2014 до 11 Октомври 2014.

Вид транспорт

Самолет

Програма

1 ден (Събота):
Директен чартърен полет София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване и свободно време. Вечеря и нощувка.

2 – 7 ден (Неделя - Петък):
Закуска в хотела. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря и нощувка.

8 ден (Събота):
Трансфер до летището за чартърния полет Анталия – София.

ВАЖНО: полети в периода 24.05 - 28.06 и 30.08 - 27.09 програмата на 8-я ден включва закуска и свободно време до трансфера до летището поради по - късния час на чартърния полет Анталия – София.
Полетите за тези дати се осъществяват от АК "Bulgaria Air" от изпълняват от по - малък самолет, което води до оскъпяване на седалката и поради това клиентите, записани за тези полети доплащат 25 Евро на човек. Ттова доплащане не важи за бебета до 2 години.

Разписание на полетите:
Събота: София (Терминал 1) - Анталия 11:45 – 13:25
Събота: Анталия - София (Терминал 1) 09:00 – 10:45

Разписание на допълнителните полети в периода 24.05 - 28.06 и 30.08 - 27.09:
Събота: София (Терминал 1) - Анталия 13:20 – 15:00
Събота: Анталия - София (Терминал 1) 15:50 – 17:40


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
- самолетен билет София – Анталия - София с директен чартърен полет;
- 7 нощувки на съответния пансион в 3*, 4* или 5* хотел;
- трансфери летище - хотел - летище;
- медицинска застраховка с покритие 10000 Euro с "Assistance".

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
- пътнически и летищни такси в размер на 79 евро към настоящия момент (06.12.2013);
- екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
- горивна такса **.

Задължително се заплащат: пътнически и летищни такси и евентуална горивна такса.

*Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 5 евро за 8 дни; за лица от 75 до 80 г.: 14 евро за 8 дни.

Допълнителна информация

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: TURKISH AIRLINES / ANADOLU JET
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Turkish Airlines Inc. General Management Building, Yesilkoy - Istanbul
Лиценз №: TR-001

- за допълнителните полети в периода 24.05 - 28.06 и 30.08 - 27.09:
авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: AIRBUS A319

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.

*Промоционални цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

*Гражданите на Република България, притежаващи валидни международни паспорти могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове открити за международни пътнически превози.
*Не съществува необходимост от специални ваксинации при влизане в страната.
*Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е ЗД „ЕВРОИНС“ АД и номерът на застрахователната полица е № 37-00001331*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/. В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте приложените по-долу указания, за навременното и правилно използване на застраховката при Вашето лечение.

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 975 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса, изчислена по долупосочената формула* и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по - малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
*формула за изчисляване на нетната горивна такса : ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Анталия /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София/.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo