Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Мармарис - ранни записвания

Мармарис - ранни записвания

ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ЗАПИСВАНИЯ ДО 29.03: МАРМАРИС Лято'2013 - самолетнa програмa с полети в неделя от 19.05 до 30.06 и от 25.08 до 06.10 /6 нощув

На Море в Мармарис, Турция със самолет!
Програмата включва директен чартърен полет до Бодрум и транспорт до избрания хотел.

Разписание на полетите (лети се Събота срещу Неделя):
неделя: София (Терминал 1) - Бодрум 04:05 – 05:30
неделя: Бодрум - София (Терминал 1) 01:00 – 02:40

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: PEGASUS AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: BASIN EKSPRES YOLU N:2 HALKALI, 34660 ISTANBUL – TYRKEY
Лиценз №: TR-004

Продължителност

7 дни / 6 нощувки.

Дати

Всяка Неделя от 20 Май 2012 до 1 Юли 2012. Всяка Неделя от 26 Август 2012 до 7 Октомври 2012.

Вид транспорт

Самолет

Транспорт

Чартърен полет до Бодрум и транспорт до избрания хотел.

Програма

1 ден Рано сутринта /събота срещу неделя/ чартърен полет София - Бодрум. Посрещане и трансфер до избрания хотел. При наличие на свободни стаи в хотела ще бъдете настанени веднага, при липса на такива настаняването ще се извърши най-късно в 14:00 ч. Обяд /за клиентите, записани на база All Inclusive/. Свободно време. Вечеря и нощувка.

2 – 6 ден Закуска в хотела. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря и нощувка.

7 ден Закуска в хотела. 12:00 Освобождаване на стаите. Багажът може да бъде оставен в стаята за съхранение на багаж на хотела. Свободно време до трансфера до летище Бодрум за полета до София, който е в 00:45 часа /събота срещу неделя/.
*разстоянието от летище Бодрум до Кушадасъ – около 125 км.

ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА:
- самолетен билет София – Бодрум - София с директен чартърен полет /без включен кетъринг/
- 6 нощувки на съответния пансион в 3* / 4* / 5* хотел
- трансфери летище - хотел - летище
- медицинска застраховка с покритие 10000 Euro /с Assistance/

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
- пътнически и летищни такси в размер на 79 евро към настоящия момент /11.01.2013/
- екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане в Бодрум/
- горивна такса **

Задължително се заплащат: пътнически и летищни такси и евентуална горивна такса.

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 50.

Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.

Допълнителна информация

*Гражданите на Република България, притежаващи валидни международни паспорти могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове открити за международни пътнически превози.
*Не съществува необходимост от специални ваксинации при влизане в страната.
**Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е ЗАД „АРМЕЕЦ“ и номерът на застрахователната полица е № 1310013150000235317

Гражданите на Република България, притежаващи валидни международни паспорти могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове открити за международни пътнически превози.

Не съществува необходимост от специални ваксинации при влизане в страната.

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 900 долара на тон; Бодрум: 900 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса, изчислена по долупосочената формула* и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по - малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
*формула за изчисляване на нетната горивна такса : ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Бодрум /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Бодрум - София/.

**Силки Холидейс предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 2% и 3,75% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва в деня на внасяне на авансово плащане и подписване на договор.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo