Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

На море в Мармарис с автобус

На море в Мармарис с автобус

Изгодни предложения за лятна почивка в Турция с автобус от София

Ваканция в Мармарис, Турция с автобус. Изгодни оферти за пакетна почивка в луксозен хотел, с всичко включено, на брега на морето в Турция. Изгодни цени и горещи оферти за почивка в Турция.

Продължителност

10 дни / 7 нощувки.

Дати

Всеки Петък от 26 Април 2013 до 11 Октомври 2013.

Вид транспорт

Автобус

Програма

Тръгване всеки петък от София, Пловдив, Пазарджик, Хасково.
Отпътуване от Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Варна, Бургас Несебър и Поморие можем да предложим от 24.05.13
За Велико Търново, Габрово за взимане от място се доплаща 15 лв., а от Казанлък 10 лв. като цените са валидни при минимум 20 човека.
Настаняването в автобусите става по ред на записване, а за гарантирани предни места от 1-12 се доплаща.

Програма на почивка в Мармарис 2013
Първи ден
- Тръгване в 13.00ч. от София Трафик маркет от 16.09, 15.00ч. от Пловдив хотел "Санкт Петербург". Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Мармарис. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

Втори до осми ден:
- Свободно време и възможност за доп. екскурзии срещу заплащане предлагани от турския ни партньор.

Девети ден:
- Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел "Санкт Петербург", София ст. "Васил Левски" - малък мост;

Офертата включва:
- Транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт на фирмата организатор - в автобусите се предлагат -500мл. вода, чай, кафе;
- 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;
- медицинска застраховка Асистънс на Булстрад, за лица над 65 години има доплащане;
- магистрални и фериботни такси;
- изпращане от представител на агенцията организатор при отпътуването на автобусите от София и Пловдив; - обслужване от представител на агенцията организаторпрез цялото време на пътуването.
- обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор.

Можете да направите своето запитване, заявка или конкретна поръчка, като натиснете директно върху избраната от Вас цена на съответната дата и вид сая в таблиците с цените.
Опишете вашите желания, възможности и изисквания, както за периода и срока на пътуване, така и за бюджета, в който бихте желали да се вместим и ни ги изпратете. В рамките на следващия работен ден ще Ви изготвим нашето предложение, съобразно критериите, които сте определили. Нашият принцип на работа е "Максимално удовлетворение на минимални цени".

Допълнителна информация

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2013!
1. Ранните записвания са валидни при резервация и плащане, направени до обявените промоционални дати!
2. Всяка промяна на име на турист или дата на пътуване по резервация за ранно записване, се заплаща по съответната дата на стандартните цени! 3. Всеки турист който резервирал и заплатил пакет за ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума! УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа!
2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд! 3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане!
4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент!
5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително.
6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от агенцията организатор се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване!
7. Настаняването в автобусите е според датата на записване!
8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
9. Всички деца имат седалка в автобуса!
HB – (Закуска и вечеря).
ALL INCLUSIVE– (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки).
ULTRA ALL INCLUSIVE – (Храна и местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки).

Минимален брой участници за провеждане на екскурзията не е необходим!
- При пътуване в Република Турция за български граждани е необходим задграничен паспорт валиден два дена след връщането обратно в България и лична карта.
- Медицински и санитарни изисквания към български граждани няма!
- Туристическата агенция, организатор има сключена Застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.42 от Закона за туризма, полица № 3405081200R00095 г. на TBIH BULSTRAD Vienna Insurance Group.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo