Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова Година в Мармарис с автобус

Нова Година в Мармарис с автобус

Екскурзия с автобус до Турция за Нова Година с отпътуване на 29.12.2014

Специално предложение за почивка в Мармарис, Турцив за Нова Година!

Продължителност

6 дни / 4 нощувки.

Дати

29 Декември 2014 - 3 Януари 2015.

Вид транспорт

Автобус

Програма

29.12.2014
Отпътуване от София в 16:00 ч. от паркинга пред стадион “Васил Левски”, от Шел Пазарджик в 16:45, от Пловдив в 18:00 ч. от OMВ до хотел Санкт Петербург, от Хасково в 19:30 ч. от ШЕЛ Хасково.

30.12.2014
Пристигане в Мармарис около обяд и настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

31.12.2014
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Ефес и дома на дева Мария или свободен ден. Подготовка за празничната вечер. Посрещане на Нова година в ресторанта на хотела. Нощувка.

01.01.2015

Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия до Памуккале - красиви каскади от наситена с калциев карбонат вода се спускат надолу по поредица от около сто тераси и образуват интересни минерални отлагания. Разглеждане на древния град Хиераполис и на запзените до днес некропол, колони, арки и др. Вечеря. Нощувка.

02.01.2015

Закуска. Свободен ден или по желание организиране на целодневна екскурзия до остров Родос - за един ден напускате Турция и се потапяте в атмосферата на някогашното рицарство, с типичните крепости и улици, които Ви връщат в древността. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

03.01.2015
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България в 12.00 часа. Пристигане на следващия ден.

Цената включва:
- транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут Важно: Тръгване от Русе, Плевен, Ловеч, В. Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора се осъществява при записани минимум 10 човека. При записани по-малко от 10 човека, се начислява доплащане за трансфер. На туристите от изброените по-горе градове се прави междинен трансфер с прекачаване в Стара Загора или Хасково към основните автобуси от София
- 4 нощувки в хотел по избор на съответната база на хранене;
- медицинска застраховка с покритие 4000 евро за лица до 65 години;
- представител на фирмата-партньор по време на пътуването;
- обслужване на място на български език от представител на местната фирма партньор;
- всички пътни и магистрални такси.

Цената не включва:
- допълнителни екскурзии
- медицинска застраховка за лица от 65 до 75 години - доплащане 5 лв.
- медицинска застраховка за лица от 75 години до 80 години - доплащане 10 лв.
- застраховка отмяна на пътуване
- разходи от личен характер
- доплащане при записани по-малко от 10 човека за тръгване от: Русе - 25 лв. на човек; Ловеч - 20 лв. на човек; от Плевен - 20 лв. на човек; от В. Търново - 20 лв. на човек; от Габрово - 15 лв. на човек; от Казанлък - 10 лв. на човек, от Ст. Загора - 10 лв.
- новогодишна гала-вечеря (задължително доплащане)

ГРАФИК НА ТРЪГВАНЕ:

- Русе 13:45 ЖП Гара
- Плевен 13:45 паркинг Автогара
- Ловеч 14:15 спирка Чепика
- В. Търново 16.00 ч. пред хотел Етър
- Габрово 16.30 ч. от паркинга зад Дома на сатирата
- Казанлък 17.00 ч. ОМВ до ДАП
- Стара Загора 18.00 ч. ЖП Гара
- Варна 15.00 ч. от Антим 1-ви до Арх. музей
- Бургас 17.15 ч. от ОМВ до хотел Мираж

Допълнителна информация

Условия за настаняване и пътуване:
При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло допълнително тип разтегателно и за него се заплаща по-малко.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Настаняването в хотелите е след 14.00 часа, а освобождаването на стаите е до 12.00 часа в деня на отпътуване.
В деня на пристигане преди (14.00 ч.) и в деня на напускане след (12.00 ч.) всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 4 нощувки се ползват 4 закуски, 4 вечери и същия брой обяди и междиннки хранения ако хотела е на all inclusive
Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се съобщават два дни преди отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.
Настаняването в автобусите е според датата на записване.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Минимален брой за осъществяване на пътуването 30 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 7 дни преди отпътуване.
Начин на плащане: 30 % депозит при записване, доплащане 14 дни преди датата на отпътуване с изключение на резервации направени по ранно записване.
Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители.
Визов режим: няма изисквания за визи.
ТO има сключена застраховка " Отговорност на Турператора" по смисъла на чл. 42 от ЗТ, с полица № 03700100000303 на ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС АД– гр. София.
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Евроинс".

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo