Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Ранни записвания на море в Айвалък

Ранни записвания на море в Айвалък

Ранни записвания за почивка на море в Айвалък с автобус

Предлагаме незабравимо приключение в кристално чистите води на Егейско море. Айвалък е един от най-популярните морски курорти на Егейското крайбрежие, разположен в близост до едни от най-интересните исторически забележителности в Турция - древния град Пергамон, Троя, Асос, както и до гръцкия остров Лезбос. Най-близко разположения до България турски курорт, Айвалък омагьосва туристите с уникална комбинация от природна красота и история.
Многобройните пясъчни плажове привличат с чистотата, спокойствието и благоприятната атмосфера за отдих. Средните температури през летния сезон са 25-30 градуса. Сарамсаклъ е един от курортните градчета разположени в близост до Айвалък (на около 7 км), известен с най-дългата пясъчна плажна ивица в Турция - 9 км. и най-добре развитите туристически комплекси - хотели, ресторанти, дискотеки. Айвалък се намира на около 600 км от България, на 200 км от Измир и на около 300 км от Кушадасъ.

Продължителност

10 дни / 7 нощувки.

Дати

Всеки Петък от 23 Май 2014 до 19 Септември 2014.

Вид транспорт

Автобус

Програма

Тръгване всеки петък от София, Пловдив, Пазарджик, Хасково.

Първи ден
- тръгване в 13.00ч. от стадион "Васил Левски" - паркинг централен вход, 15.00ч. от Пловдив - бензиностанция OMW до хотел "Санкт Петербург". Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта пристигане в Айвалък. След 14.00 ч. настаняване в избрания хотел.

Втори до осми ден:
- Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии срещу заплащане предлагани от турския ни партньор.

Девети ден:
- Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. От 17.00 ч. до 19.00 събиране на туристите от хотелите и отпътуване за България.

10-ти ден
По обед пристигане в България. Пловдив хотел "Санкт Петербург", София стадион "Васил Левски" - паркинг централен вход;

Офертата включва:
- Транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт на фирмата организатор - в автобусите се предлага студена напитка;
- 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;
- медицинска застраховка Асистънс на Булстрад, за лица над 65 години има доплащане;
- магистрални и фериботни такси;
- изпращане от представител на агенцията организатор при отпътуването на автобусите от София и Пловдив; - - обслужване от представител на агенцията организаторпрез цялото време на пътуването.
- обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор.

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ Е ВКЛЮЧЕНО:
- допълнителни екскурзии на място в курорта;
- медицинска застраховка за лица от 65 до 75 години - доплащане 5 лв.;
- медицинска застраховка за лица от 75 години до 80 години - доплащане 10 лв.;
- разходи от личен характер.

Допълнителна информация

1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа.
2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд.
3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане.
4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая. Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент.
5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително.
6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване.
7. Настаняването в автобусите е според датата на записване.
8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая.
9. Всички деца имат седалка в автобуса.

При пътуване в Република Турция за български граждани е необходим задграничен паспорт валиден два дена след връщането обратно в БЪЛГАРИЯ и лична карта.

Медицински и санитарни изисквания към български граждани няма!

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo