Други дестинации в България

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Хотел “Бяла мечка”

Хотел “Бяла мечка”

Местоположение: Семеен хотел “Бяла мечка” е изграден на атрактивно място в природен парк “Сини камъни”, местност “Карандила” на 30 км. от гр. Сливен. До него се стига по асфалтов път, поддържан много добре при летни и зимни условия, същият е и основен път за целия регион.
На 500 метра от комплекса е седалковият лифт, който свързва месността с гр. Сливен само за 17 минути в едната посока. На 6 км. от него има ски писта с влек, която работи през цялата зима. На 300 метра е телевизионната кула до която има построена площадка за делтапланеристи. Местност “Карандила” е на 1000 метра над морското равнище, където се открива прекрасна панорама. На 150 метра от хотела има езеро за спортен риболов и стадион. Въздухът се препоръчва за лечение на астматични и белодробни заболявания и възстановяване след тежки физически натоварвания. Базата е подходяща за провеждане на спортно-тренировъчни лагери, зелени училища и семинари.
Атракции в района: Природни забележителности в близост до комплекса са: скално образувание “Халката”, пещерите “Змеевите дупки”, “Песченик”, “Бъчвата”, вековната гора “Кушбунар”, “Драгиева чешма” и множество туристически пътеки, разкриващи неповторимата красота на скалния масив “Сините камъни”, изворите, водопадите, разнообразието на флората и фауната. За туристите, желаещи да посетят природните забележителности са подсигурени планински водачи. Има възможност за организиране на екскурзии до Котел, Жеравна, Медвен, Сливен и връх „Шипка”.
Хотелът се намира на 30 км. от Сливен, на 300 км. от София, на 100 км. от Бургас, на 225 км. от Варна, на 30 км. от магистралата Бургас – София и на 130 км. от границата с Турция и Гърция. До хотела се стига посредством лифт или собствен транспорт.


Настаняване: Семеен хотел „Бяла мечка” разполага с два хотелски корпуса. Всеки от корпусите е с ресторант, кухня и бар.

Единият работи на пълни обороти и предлага:
Настаняване: Леглова база с 44 места (12 единични легла, 9 спални и 14 фотьойла за деца) разпределени в 13 стаи и два апартамента, с отделни санитарни възли, локално парно и топла вода;
Хранене и развлечения: Уютен ресторант с 50 места и камина, където можете да опитате вкусни местни деликатеси.

Спорт и отдих: Хотелът разполага с фитнес зала с уреди на „Кетлер” и Сауна.

Зала за срещи и семинари: Хотелски комплекс "Бяла мечка" предлага заседателна зала за 40 човека и интернет;

Вторият хотелски корпус е със завършена хотелска част и предлага:

Настаняване: Леглова база с 61 места (28 единични легла, 8 спални и 17 фотьойла за деца) разпределени в 22 стаи, с отделни санитарни възли, локално парно, топла вода и цифрова телевизия. Корпусът се обслужва от хидравличен асансьор на 4 спирки за 8 човека.

Гостите на хотела могат да използват охраняем паркинг.

**Възможни са разлики в обзавеждането и квадратурата на стаите/апартаментите. Гостите може да бъдат настанени в стая/апартамент различни от публикуваните в сайта снимки, които са примерни.

Поискай оферта или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Хотел “Бяла мечка” на картата

Други подобни хотели

Хотел Свети Никола

*

България, Сливен
Хотел Свети Никола
  • WiFi интернет

Местоположение: Комплекс „Св.Никола ” се намира на входа на град Сливен, в близост до пътен възел на главен път София – Бургас. Доброто местоположение на комплекс „Св.Никола”, уютното обзавеждане и отличното обслужване, са гаранция за приятен престой при нас по време на Вашата ваканция или бизнес пътуване.

Хотел Централ Парк

* * *

България, Сливен
Хотел Централ Парк
  • WiFi интернет

Цена от 63 лв

Местоположение: Хотел Парк Централ е модерен и удобен хотел в сърцето на град Сливен. Емблематични за града на Стоте войводи са Старият бряст, Сливенският вятър, скалният масив Халката, и много други забележителности. Една от тях е и сградата на първия хотел в Сливен - „Сини камъни”, построена в средата на миналия век, която след основен ремонт приюти ...