Други дестинации в Мексико

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова година в Мексико

Нова година в Мексико

Пакети със 7 нощувки на all inclusive в Ривиера Мая, Мексико с включена Новогодишна вечеря

Продължителност

9 дни / 7 нощувки.

Дати

28 Декември 2018 - 6 Януари 2019.

Вид транспорт

Самолет

Програма

Пакети със 7 нощувки на all inclusive в Ривиера Мая, Мексико с включена Новогодишна вечеря.

ДЕН 1
Полет София – Мадрид (не е включен в цената, избор между няколко авиокомпании). Излитане от Мадрид в 14.55 часа, кацане в Канкун в 18.10 часа. Трансфер до избрания хотел в Канкун или Ривиера Мая и настаняване. Нощувка.

ДЕН 2-7
Закуска. Свободно време за плаж, развлечения и допълнителни ескурзии. Посрещане на Новата 2019 година с много настроение и танци!

Опция: Екскурзия до Чичен Ица
Безспорно най-голямата забележителност в близост до Канкун и Ривиера Мая е древният град Чичен Ица, един от най-главните центрове на цивилизацията на маите. Освен знаменитата пирамида Кукулкан, включена в списъка на „Седемте нови чудеса на света” и под защитата на ЮНЕСКО, ще видите и други великолепни архитектурни паметници на маите, в това число Обсерваторията, Пирамидата на пернатия змей и най-голямото игрище в Централна Америка за местната свещена игра на топка. Ще имате уникалната възможност да се изкъпете в “сеноте” – букв. преведено “пещера с вода”, приличаща на природен кладенец. На връщане ще минем през Валядолид – красив град с добре запазени сгради с колониална архитектура, катедрали и манастири.

Опция: Целодневно посещение на парка Xcaret (Шкарет)
Най-големият развлекателен парк на Карибите, където ще получите пълна представа за флората и фауната, както и за културата и обичаите на удивително Мексико. Ще влезнете в Дома на шепота със загадъчните специални ефекти, ще посетите истинско мексиканско гробище с весели надгробни камъни, както и музей, където са събрани интересни експонати. Папагали, фламинго, пеперуди, градина с орхидеи - всичко това е в парка Шкарет. За децата има специална секция “Children’s World”. Ще имате уникалната възможност да се спуснете по настояща подземна река, да се качите на въртяща обзорна площадка, да видите конното шоу, където мексиканци ще демонстрират майсторството си да въртят ласо. Сред допълнителните опции са плуване с делфини, интеракция с акули и скатове, шнорхелинг, разходка по дъното със специален скафандър, “снуба” дайвинг – с кислородни бутилки, плуващи на повърхността, за да имате пълна свобода на движение под водата. Ще се насладите на знаменитото двучасово театрално представление, разказващо за историята на Мексико от древни времена до наши дни.

Опция: Целодневно посещение на парка Xplor (Експлор)
Xplor е парк в сърцето на джунглата, в който ще прекарате ден, изпълнен с незабравими изживявания! Полетете над джунглата на 14-те най-високи въжени линии в Ривиера мая. Изпробвайте шофьорските си умения на превозни средства тип амфибия по 10-километров маршрут, минаващ през джунглата и пещери с вода. Повозете се на дървени салове по подземни реки, наслаждавайки се красиви сталактити и сталагмити, а можете и просто да поплувате по тях. Включен е обяд на богата шведска маса. Xplor е приключението, което търсите!
Някои дейности не са подходящи за хора със сърдечни заболявания, бременни или със страх от височини.

Опция: Екскурзия до островите Paradise island и Isla Mujeres
Насладете се на прекрасно преживяване с гмуркане с шнорхел в Карибско море и посещение на тропически остров с фин бял пясък, кристално чиста вода и фантастична дива природа. Контой е перфектната възможност за тези, които обичат природата и искат да се насладят на красотата на този наричан още "райски" остров. Започнете пътуването си с континентална закуска, преди да се отправите с лодка до Националния парк Isla Contoy. Първата ви спирка ще бъде риф, на който ще имате възможност да направите шнорхелинг и да се насладите на разнообразието от риби и други морски видове. Включен е обяд на острова, а след това ще имаме свободно време на Исла Мухерес или в превод - "Островът на жените".

Опция: Екскурзия Coba Tulum
По време на екскурзията ще посетите два археологически обекта в един и същи ден. Ще разгледаме Коба и ще изкачим най-високата пирамида на Нохоч Мул, от чийто връх можете да видите лагуни, заобиколени от буйна джунгла. Ще бъдете изумени от внушителния археологически обект Тулум, построен на върха на скала, от който можете да видите впечатляваща гледка към Карибско море. Тулум е заобиколен от крепостни стени, в които се открояват Замъка (най-голямата постройка), Храмът със стенописите, Храмът на спускащия се бог и Големия дворец. Следобяд ще посетим екологичния парк Xel-ha (Шел-ха), където ще се насладим на великолепната флора и фауна на Мексико. Предвидено е време за гмуркане и е включен обяд на шведска маса.

Опция: Посещение на Coco Bongo
Нощно изживяване в известната дискотека Coco Bongo - насладете се на грандиозното шоу на професионални акробати, специални ефекти, уникални изпълнения на двойници на световноизвестни поп певци, игри с публиката. Отворен бар с местни алкохолни и безалкохолни напитки. Веселба до сутринта!

ДЕН 8
Закуска. Освобождаване на стаите до 12 часа. Свободно време за плаж и развлечения до часа на трансфера. Трансфер до летището и полет за Мадрид в 20.15 часа.

ДЕН 9
Кацане в Мадрид в 13.00 часа. Полет Мадрид – София (не е включен в цената, избор между няколко авиокомпании).

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

• Самолетен билет Мадрид – Канкун – Мадрид с включени летищни такси и чекиран багаж
• 7 нощувки на all inclusive в избрания хотел
• Новогодишна вечеря
• Трансфери летище – хотел – летище
• Медицинска застраховка "Медицинска помощ при пътуване в чужбина".

Допълнителна информация

РАЗПИСАНИЯ НА ПОЛЕТИТЕ:

Дата на заминаване: 28 декември
28.12.2018 Мадрид – Канкун 14.55 – 19.45
04.01.2019 Канкун – Мадрид 21.45 – 13.00 на 05.01.2019

Дата на заминаване: 30 декември
30.12.2018 Мадрид – Канкун 14.55 – 19.45
06.01.2019 Канкун – Мадрид 21.45 – 13.00 на 07.01.2019

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo