Други дестинации в Сърбия

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова година в Белград

Нова година в Белград

Нова година в Белград - 4 дни. Екскурзия с автобус. Страхотна възможност за незабравимо приключение в Сърбия. Посрещнете Нова година 2019 в луксозна обстановка, с много удобства и темпераментни забавления в Белград, сърцето на Балканите, където Дунав и Сава си подават ръка.

Продължителност

4 дни / 3 нощувки.

Дати

30 Декември 2018 - 2 Януари 2019.

Вид транспорт

Автобус

Програма

София – Ниш – Белград – Нови Сад – Сремски Карловци – Белград – Раваница – София

ДЕН 1
София – Ниш – Белград
~390 km

Отпътуване от София в 7:00 ч. от ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“), 7:30 ч. от автогара "Сердика", по маршрут Калотина - Ниш. Кратка пешеходна разходка в центъра на Ниш: Площадът на Освобождението с паметника на освободителите на града; Нишката крепост; пешеходната улица "Обреновичева", Казанджийското сокаче. Свободно време. Отпътуване за Белград. Настаняване. Нощувка.

ДЕН 2
Белград

Закуска. Панорамна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език: Нови Белград, площад "Теразие", дворците на Обреновичите и Караджорджевичите, Народното събрание (Скупщина), площад "Славия", "Св. Сава" - най-големият православен храм на Балканите, булевард "Крал Александър", площад "Никола Пашич". Свободно време. По желание и предварителна заявка: празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

ДЕН 3
Белград – Нови Сад – Сремски Карловци – Белград
~180 km

Късна закуска. Следобед - свободно време в Белград или по желание: полудневна екскурзия до Нови Сад, втори по големина град в Сърбия, столица на автономната област Войводина. Пешеходна разходка: Петроварадинската крепост, наричана "Гибралтар на Дунав", улиците "Дунавска" и "Змай Йовина", православната църква "Св. Георги", католическата църква. Свободно време. Фотопауза в близкото градче Сремски Карловци - важен сръбски културен център, известен с местните вина. Връщане в Белград. Нощувка.

ДЕН 4
Белград – Раваница – София
~390 km

Закуска. Отпътуване за България. По пътя - посещение на оградения от крепостни стени средновековен манастир Раваница, построен от Св. княз Лазар, трагично загинал в битката на Косово поле през 1389 година. В църквата се пазят неговите мощи. Пристигане в София на автогара "Сердика" и ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) късно вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с туристически автобус
3 нощувки със закуски на блок маса в "Belgrade City Hotel" **** (или подобен) в Белград
Туристическа програма в Белград с местен екскурзовод
Пешеходна разходка в Ниш
Посещение на манастира "Раваница"
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Водач от България.

Допълнителна информация

МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ
София
Ул. Оборище в участъка между пл. Александър Невски и бул. Васил Левски
София
Автогара Сердика

Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока!
Настаняването по програмата е в "City Hotel Belgrade" **** - хотел с централно разположение при старата железопътна гара, на десетина минути пешеходно разстояние от главната пешеходна улица "Княз Михайлова". Стаите разполагат с LCD-телевизор, сейф, мини бар, електрическа кана с комплимент - чай и кафе, работна маса, безжичен интернет достъп, баня с душ и сешоар. На разположение на гостите на хотела са 24 часа рецепция, ресторант, безжичен интернет достъп в общите части, обмяна на валута (от евро/щатски долари в сръбски динари), сейф на рецепция, казино, паркинг (платен), стая за съхранение на багаж.
Валутен курс: 1 евро = 120 сръбски динара
Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo