Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Конфиденциалност

Конфиденциалност

Тази секция определя правилата, по които www.SIlky.bg използва и защитава информацията, която ни предоставяте, когато използвате нашия уеб сайт.
В случай, че поискаме да ни предоставите определена информация, с която да Ви идентифицираме, когато използвате този уеб сайт, гарантираме, че тя ще бъде използвана, само в съответствие с тези правила.
Silky.bg си запазва правото да променя тези правила, като обновява тази страница. Добре е да проверявате тази страница от време на време, за да сте сигурни, че промените ви удовлетворяват. Тази публикация е валидна от 14 януари 2011.

Може да се наложи да събираме следната информация от вас:
- Име;
- Информация за контакти, включително и e-mail;
- Друга информация в съответствие с резервацията, която желаете да направите.

Какво се случва с вашата информация?
Изискваме тази информация, за да разберем вашите нужди и да ви предоставим по-добро обслужване, и по специално:
- За вътрешно ползване;
- Може да използваме информацията за да подобряваме предлаганите от нас продукти и услуги.
- Периодично може да ви изпращаме електронни писма с нови продукти, специални оферти и информация, която смятаме, че ще е интересна за вас.

В кои случаи Silky.bg може да ви изпрати имейл?
След като сте направили резервация, вие ще получите съобщение за потвърждението, съдържащо цялата информация за вашата резервация (потвърждение на резервация, договор, електронен ваучер). Имейлът може също така да съдържа определена информация и рекламни предложения, свързани с резервацията и дестинацията. Освен това, ние ще ви изпратим онлайн формуляр за оценка на хотела и ще се радваме, ако го попълните след престоя си. Попълненият формуляр може да бъде качен на нашия сайт (на страницата на съответния хотел) или в други подобни онлайн платформи и социални медии, които ние или нашите доверени бизнес партньори притежават (изцяло или частично), управляват, развиват или контролират. Единствената цел на тази публикация е да информира (бъдещите) клиенти за качеството на обслужването в съответния хотел. В случай, че сте избрали опцията "Желая да получавам" е вероятно периодично да получавате от нас бюлетин или друга рекламна информация.

Сигурност
Гарантираме, че личната информация, която ни предоставяте ще бъде конфиденциална.

Линкове към други уеб сайтове
В нашият уеб сайт може да откриете линкове, които пренасочват към други уеб портали. Моля, имайте в предвид, че не носим отговорност за информацията публикувана да външни за нашата система сайтове. Не носим отговорност, за сигурността на информацията, която предоставяте във външни за нашата система сайтове. Съветваме ви да сте внимателни и да прочитате условията за ползване и конфиденциалност на такива портали.

Ние оценяваме високо оказаното доверие да изберете Silky.bg за вашата онлайн хотелска резервация. Ние ви гарантираме, че сме осигурили пълна неприкосновеност, надеждна и постоянна защита на личните ви данни.
Защитата на личните данни се прилага за всички наши услуги, независимо от това, дали се ползват или са онлайн достъпни на други компютърни платформи или устройства.

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Поискай оферта или се обадете по телефона 02 / 962 22 13