Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Условия за ползване

Условия за ползване

Това е споразумение за използване, което регламентира използването на този уеб сайт.

Основна секция – моля имайте в предвид, че тази секция е предназначена за ваше удобство.

1. Моля отделете време, да прочетете тези условия за използване на този уеб сайт. За нас е важно да разберете нашето договорно споразумение за използване на този уеб сайт. Няма да позволим, нито една услуга предлагана в silky.bg да бъде закупена, ако не потвърдите, че сте прочели тези условия.

2. Уеб сайт Silky.bg работи на принципа на туристическа агенция. Това означава, че ние се явяваме оторизиран агент на трета страна – доставчици, като туроператори, хотели или транспортни компании. Това означава, че в повечето случаи всеки доставчик определя различни правила за използване на продуктите или услугите предлага ни в този уеб сайт. Моля, уверете се че сте запознати със всички условия преди да закупите туристическа услуга от нас. Лесно можете да поискате допълнителни уточнения от отдела ни за работа с клиенти от всяка контактна форма публикувана в silky.bg или при самото запитване за оферта.

ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД
Сметка в лева: BG26BPBI79401059259601
Банков код: BIC BPBIBGSF
Получател: Силки Холидейс ЕООД

Name of the bank: Eurobank EFG
IBAN: BG08 BPBI 7940 1459 2596 01
Bank code: BP BIBGSF
Recipient: Silky Holidays Ltd.

3. Общи условия за организирано пътуване със Силки Холидейс ЕООД.

4. Важна информация при пътуване в чужбина.

5. Практични съвети при пътуване в чужбина.

6. Практични съвети при пътуване в Европа.

7. Силки Холидейс ЕООД има сключен застрахователен договор по чл. 42 от ЗТ „Отговорност на Туроператора” с Алианц България #131601538000000009 валиден до 15.08.2017г.

*Информацията за звездите на хотелите, представени в уеб сайта "silky.bg" не е официална категоризация, а оценка на потребителите на уeб сайта silky.bg

** Информацията публикувана на сайта е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисa на Силки Холидейс ЕООД или на оторизираните агенти!

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo