Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Атина - Пелопонес - о-в Евия

Атина - Пелопонес - о-в Евия

Екскурзия с автобус до Атина, Пелопонес и о-в Евия в Гърция

Предлагаме Ви изключително интересна и вълнуваща екскурзия до гръцката столица!
Екскурзия с автобус до Атина, настаняване в централно разположен хотел с възможност за лесен достъп до всички централни части на града, професионален местен екскурзовод на български за обиколките, уникална възможност за Круиз в Сароническия залив с посещение на най-красивите острови - Порос, Хидра и Егина както и посещение на втория по големина гръцки остров Евия!

Продължителност

5 дни / 3 нощувки.

Дати

27 Април 2012 - 1 Май 2012
5 Септември 2012 - 9 Септември 2012.

Вид транспорт

Автобус

Програма

1 ДЕН: Отпътуване от София в 23:00 часа по маршрут КПП Кулата – Атина. Нощен Преход.

2 ДЕН: Сутринта пристигане в Атина. Настаняване в хотела (при налични свободни стаи). Ранния следобяд туристическа обиколка на Атина с професионален екскурзовод на български език: арката на Адриан, площад Синтагма, Парламента, Президентския дворец, църквата "Метрополис", паметника на незнайния войн, Академията. Посещение на Акропола. Свободно време. Нощувка.

3 ДЕН: Закуска. Свободен ден или по *желание екскурзия до Пелопонес /Епидавър, Микена, Нафплио и Коринтския канал/ с посещение на Амфитеатъра, светилището на Асклепий, Лъвската врата, съкровищницата на Атреидас. Екскурзията е целодневна, с професионален екскурзовод на български език. Вечерта обратно в хотела. Нощувка.

4 ДЕН: Закуска. Свободен ден или по желание: *Круиз до 3 о-ва: Хидра, Порос и Егина – круизът е целодневен, с включен обяд на борда или следобяд екскурзия до нос Суньон. Нощувка.

5 ДЕН: Закуска. Отпътуване от Атина. Преминаване през мостта на град Халкида и пристигане на о-в Евия – вторият по големина остров на Гърция. Свободно време в Халкида - столицата на о-в Евия. Разглеждане на града и при по-голям късмет може да се види феномена на пролива Еврипос – обръщане на течението на канала, което става приблизително на всеки 6 часа. Според легендата именно през този канал е преминал корабът на Язон по пътя за търсене на Златното руно. Пристигане в София вечерта.

Пакетната цена включва:
- транспорт с комфортен автобус;
- 3 Нощувки със закуски в 3-звездния хотел "Candia" или подобен;
- туристическа обиколка на Атина професионален екскурзовод на български език;
- екскурзия до о-в Евия;
- медицинска застраховка „Асистанс” с покритие 5 000 евро (за лица над 65 год. има доплащане);
- магистрални такси;
- водач през цялото пътуване;

Цената не включва:
- екскурзия до Пелопонес с професионален екскурзовод на български език – 30 евро – възрастен, 25 евро за деца до 12 год.;
- круиз до 3 о-ва: Хидра, Порос и Егина - целодневен, с включен обяд – 90 евро;
- разходка до н. Суньон – 15 евро за възрастен, 10 евро за деца до 12 год.;
- входните такси за посещаваните обекти- около 26 евро /Акропола – 12 евро, Епидавър – 6 евро, Микена – 8 евро /;

За екскурзиите до Пелопонес и н. Суньон минималния брой туристи за осъществяването им е 20 човека. Записванията стават на място.

Допълнителна информация

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

"Силки Холидейс" ЕООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни (забравени) документи или други независещи от туроператора причини!

ЗАБЕЛЕЖКА: "Силки Холидейс" ЕООД си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. "Силки Холидейс" ЕООД си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo