-

Топ дестинации в Сърбия

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Сърбия

Сърбия

Балканският дух придава интригуваща осанка на тази страна. Тук са запазени археологически забележителности с древна история и прекрасни гористи местности с невероятни пейзажи. Сърбия е вълнуваща дестинация с бурно и многозначно минало, която крие невероятни природни съкровища и сърдечно гостоприемство. Тук има отлични условия за любителите на ските и другите зимни спортове, пешеходните турове, трекинга, рафтинга, риболова, язденето, фото сафаритата. Запалените по историята и археологията ще открият на множество места из Сърбия древни римски руини, забележителни замъци, крепости и манастири, осем от които са включени в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Страната е и истински рай за провеждане на различни съвременни арт и музикални фестивали, които привличат ентусиасти от всяко отдалечено кътче.

Повече информация за Сърбия със снимки

Поискай оферта или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Карта на Сърбия

Топ хотели в Сърбия

Hotel Metropol Palace

* * * * *

Сърбия, Белград
Hotel Metropol Palace
  • WiFi интернет

Цена от 165 €

Местоположение: Хотел Metropol Palace, се намира на 400 метра от центъра на Белград. Сградата на парламента и църквата Свети Марко се намират в непосредствена близост. Хотел Metropol Palace, A Luxury Collection Hotel е на 10 минути пеша от улица Кнез Михайлова, където има много търговски обекти. В близост са историческата крепост Калемегдан и бохемският ...

Hotel Moskva

* * * *

Сърбия, Белград
Hotel Moskva
  • WiFi интернет

Цена от 199 лв

Местоположение: Hotel Moskva (хотел Москва) е един от символите на Белград в топ центъра на сръбската столица. Хотелът е дело на руски архитекти и е открит през 1908 г. лично от руския цар Петър І. Отличната му локация и доброто обслужване го правят предпочитано място за местните хора и туристите.

In hotel Hotel

* * * *

Сърбия, Белград
In hotel Hotel

Цена от 270

Хотел "In hotel" е разположен в сърцето на бизнес центъра на Нови Белград. Хотелът е удобно разположен и лесно достъпен до основните атракции на сръбската столица. Двата най-големи шопинг центрове в Сърбия, както и много ресторанти и барове и крайбрежният парк на река Сава, се намират на пешеходно разстояние от хотела.