Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

ТОП 10 най-сигурни дестинации

ТОП 10 най-сигурни дестинации

Ако искате да си организирате семейна почивка, най–важното е да изберете дестинация, която ще ви осигури нужното спокойствие и сигурност.
Тук ще ви предложим 10-те най-сигурни места в света, където можете да се отпуснете и да се насладите на една незабравима ваканция.

1. Холандските острови ABC (Aruba, Bonaire and Curaçao) са известни с прекрасните си пейзажи, отсъствието на ураганни ветрове, политическата и икономическа стабилност и изключително ниската степен на престъпност. Едно райско кътче, подходящо за цялото семейство, което ще ви даде нужната сигурност за пълен релакс.

2. Нова Зеландия е всеизвестна със своя отбор по ръгби, но освен това страната е и една от най-сигурните дестинации в света. Нова Зеландия е слабо населена и отдалечена от останалата част на света, така че тук спокойно можете да доведете цялото семейство и да си отпочинете пълноценно.

3. Ълстър е една от четрите провинции на Ирландия. Световната здравна организация наскоро определи страната като една от най-спокойните европейски дестинации.

4. Кипър е остров, разположен в източната част на Средиземно море. Въпреки политическите сътресения, през които е преминал, днес на острова цари пълно спокойствие, а туристите могат да се насладят на кристално сини вълни и прекрасни плажни ивици.

5. Швейцария - Една от най-богатите страни в света, която се намира на кръстопътя на няколко основни европейски култури. Страната е известна със своите ски курорти и с голямото количество и разнообразие от шоколад, което произвежда. Именно сигурността превръща Швейцария в толкова желана дестинация, особено в зимните курорти.

6. Сингапур – Това е една страна със стриктни закони и ниска престъпност. Подходяща дестинация е за семейни екскурзии. Освен това, разнородната й култура ще впечатли всеки турист.

7. Сиатъл - Един нестихващ град с бляскави пейзажи, многобройни вело алеи и разнообразни ресторанти и пъбове за тези, които искат да разпуснат в края на деня.

8. Люксембург - В сравнение с другите Европейски градове, Люксембург има изключително ниско ниво на престъпност.

9. Хелзинки, Финландия - Столицата на Финландия, Хелзинки е определяна неведнъж за една от най-сигурните дестинации в Европа.

10. Токио, Япония – Токио е смятан за най-сигурния град в цяла Азия. Градът е известен като икономически и търговски център на Япония.

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Поискай оферта или се обадете по телефона 02 / 962 22 13