Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Анталия

Покритите със сняг върхове на планинската верига Таурус се извисяват над този очарователен залив, където тюркоазения цвят на морето отразява пищната растителност, състоящата се от палмови дървета, олеандри и лимонови дървета.

Анталия е известен туристически център на крайбрежната ивица. Регионът предлага луксозни хотели, възможности за практикуване на различни спортове, туристическото пристанище и безбройни места за отсядане. Анталия е притегателен център за все повече туристи, привлечени от историческото и културно наследство оставено от древните цивилизации и зашеметяващия пейзаж, който се открива от залива.

В залива са разположени курортите Анталия, Белек, Кемер , Лара, Аксу-Кунду, Алания , Фетие, Сиде и някои по-малки селища и градове. В курорта има главно пристанище и няколко по-малки. Плажовете са хубави, пясъчни, ...

Повече информация за Анталия

Поискай оферта или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Карта на Анталия

Топ екскурзии и почивки в Анталия

Турция Анталия лято 2024
  • Хотелски пакет
  • Самолет

Цена от 638 лв

На море в Турция Анталия 2024: Алания, Белек, Лара, Сиде, Кемер в Турция с директен чартърен полет от София, Варна, Пловдив и Бургас! iFrameResize({checkOrigin:false,heightCalculationMethod : 'max' })

Други дестинации в Турция