Други дестинации в България

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Правец

Местоположение: Правец е малък град, който се намира на 11 км източно от Ботевград. Градът е само на 50 километра от София. Стига се само за 30 минути от летище София по автомагистрала Хемус.
Населението на град Правец е само 2500 човека.
Градът е заобиколен от красивите хълмове и гори на Стара планина.
В близост до града се намира голямо изкуствено езеро, което винаги е било емблема на града и предоставя възможност за практикуване на водни спортове и риболов.

Повече информация за Правец със снимки

Поискай оферта или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Топ екскурзии и почивки в Правец

Делнична ваканция в Правец
  • Хотелски пакет
  • Собствен транспорт

Цена от 0 лв

Оферта за настаняване в RIU Правец Голф & Спа Хотел в Правец през седмицата. Офертата включва: - 2 или 3 нощувки за дните през седмицата; - закуска и вечеря на блок маса; - безплатно използване на басейн фитнес зала и Термалната зона на SPA центъра, ; - интернет; - паркинг;

Пакет Есен-Зима в Правец
  • Хотелски пакет

Цена от 0 лв

Пакет "Есен - зима" в РИУ Правец Ризорт Голф и Спа (RIU Pravets Resort Golf & Spa) в град Правец, близо до София. Офертата включва: - една нощувка, валидна в периода 01.09- 31.10. 2021 г. на база полупансион – закуска и вечеря; - безплатно ползване на басейн, фитнес, и термална зона на SPA центъра; - интернет - паркинг

Коледа в Правец
  • Хотелски пакет
  • Собствен транспорт

Цена от 0 лв

Оферта за Коледа в РИУ Правец Ризорт. РИУ Правец Ризорт Голф и Спа предлага специална оферта за Коледа в Правец. Офертата включва: - нощувки за минимум 3 нощувки за 24.12 и 25.12; - закуска и вечеря (полупансион); - ползване на басейн, фитнес, термална зона в спа център; - ежедневна анимация за деца; - интернет, паркинг.

Други дестинации в България