Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Hotel Rio

* * *

Местоположение: Hotel Rio e разположен в близост до морето и е близо до магистрала Ovest. Hotel Rio предлага на своите гости удобно настаняване в Сан Ремо.

Настаняване: Hotel Rio предлага 21 стаи с всички модерни удобства. Стаите на хотел Rio са снабдени с модерни удобства, а вкусна закуска е включена в цената. Стаите в Hotel Rio са обзаведени с всички модерни удобства и предлагат сателитна телевизия, директен телефон, мини бар и климатик.

Независимо дали сте в Сан Ремо заради слънчевото време, по бизнес или да се забавлявате на музикален фестивал, в хотел Rio можете да се отпуснете в салона, докато се наслаждавате на питие от бара.

**Възможни са разлики в обзавеждането и квадратурата на стаите/апартаментите. Гостите може да бъдат настанени в стая/апартамент различни от публикуваните в сайта снимки, които са примерни.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Hotel Rio на картата

Други подобни хотели

Hotel Villa Maria

* * *

Италия, Санремо
Hotel Villa Maria
  • WiFi интернет

Цена от 570 €

Местоположение: Hotel Villa Mаria е разположен в тих, спокоен квартал, в близост до центъра на града и в непосредствена близост до морето, хотел Villa Maria предлага уютно настаняване на страхотни цени. Настаняване: Всички стаи са уютно обзаведени и предлагат самостоятелна баня. Гостите на хотела могат да се насладят на прекрасна гледка към морето ...