Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова Година в Анталия от Варна

Нова Година в Анталия от Варна

Специално предложение за почивка в Анталия с чартърен полет от Варна за Нова Година

Изгодно предложение за Новогодишната нощ - подарете си 4 нощувки на брега на Средиземно море в луксозен 5-звезден хотел! Директен чартърен полет от Варна и цени на база All inclusive или Ultra All inclusive!

Продължителност

5 дни / 4 нощувки.

Дати

30 Декември 2013 - 3 Януари 2014.

Вид транспорт

Самолет

Програма

1 ден – 30.12
Чартърен полет Варна - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време и нощувка.

2 ден – 31.12
Закуска в хотела. Свободно време.
Новогодишна празнична вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

3 - 4 ден - 01 - 02.01
Закуска в хотела. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия. Нощувка.

5 ден – 03.01
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите в 12:00 часа. Свободно време до трансфер до летището за чартърния полет Анталия – Варна.

Офертата включва:
- самолетен билет Варна – Анталия – Варна с чартърен полет;
- 4 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
- трансфери летище - хотел - летище;
- медицинска застраховка с покритие 10000 Euro /с Assistance/

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
- Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела/ - стойността на Новогодишната вечеря е указана по - долу в програмата.
- пътнически и летищни такси в размер на 79 евро /към 24.09.2013 г./
- екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане в Анталия/
- горивна такса**
Задължително се заплащат: пътнически и летищни такси и Новогодишна вечеря в хотела.

Допълнителна информация

Разписание на полетите:
30.12: Варна - Анталия 10:00 – 11:30
03.01: Анталия - Варна 21:40 – 23:20
Забележка: кетъринга по време на полетите не е включен в цената.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: SUN EXPRESS
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloba Mah. Ay-3 – ANTALYA
Лиценз №: TR-009


* Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 80. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.

*Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

* Гражданите на Република България, притежаващи валидни международни паспорти могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове открити за международни пътнически превози.
*Не съществува необходимост от специални ваксинации при влизане в страната.
* Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е ЗАД „АРМЕЕЦ“ и номерът на застрахователната полица е № 1310013150000235317.
* Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: 1000 долара на тон; Анталия: 975 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса, изчислена по долупосочената формула* и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по - малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
*формула за изчисляване на нетната горивна такса : ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Анталия /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София/.

**Силки Холидейс предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 2% и 3,75% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва в деня на внасяне на авансово плащане и подписване на договор.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo