Други дестинации в Австралия

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Австралия и Нова Зеландия

Австралия и Нова Зеландия

Уникална възможност да посетите Австралия и Нова Зеландия. Екзотично пътешествие в Сидни, Мелбърн и Окланд с полети през Куала Лумпур в Малайзия.

Офертата включва:
- Самолетен билет Истанбул-Сидни-Окланд- Истанбул;
- Самолетен билет Сидни- Мелбърн-Окланд;
- 4 нощувки със закуска в Сидни;
- 4 нощувки със закуска в Мелбърн;
- 4 нощувки със закуска в Окланд;
- Сити тур на Сидни;
- Сити тур на Окланд;
- Сити тур на Мелбърн;
- Медицинска застраховка с асистанс по време на целия престой;
- Водач от България;

Продължителност

15 дни / 12 нощувки.

Дати

14 Март 2012 - 28 Март 2012.

Вид транспорт

Самолет

Програма

14 март 2012: Истанбул/Куала Лумпур
Полет от Истанбул в 15.00 часа с Малайзийски авиолинии за Куала Лумпур.

15 март 2012: Куала Лумпур/Сидни
Кацане в Куала Лумпур в 07.05 часа. Полет за Сидни в 09.00 часа. Кацане в Сидни в 19.55 часа. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел 4* и нощувка.

16 март 2012: Сидни
Закуска. Сити тур на Сидни – историческата част на града „Скалите” и Кръглия кей. Ще можете да се насладите на Операта и моста Харбър направо от „стола на г-жа Маккуайьр”, стол специално направен за съпругата на губернатор Маккуайьр, за да може да наблюдава пристанищено на Сидни. Панорамната обиколка продължава през Чайнатаун, Дарлинг Харбър и Кингс Крос. Фото стоп за кратко при „Бездната”, преди разходката по световно известния плаж Бонди Бийч. Нощувка.

17 март 2012: Сидни
Закуска. Свободно време за шопинг и развлечения или по желание целодневна екскурзия до Сините планини – ще имате възможността да потупате коала или да се снимате с невероятните австралийски животни, да се насладите на прекрасните пейзажи от скали и водопади, да преоткриете старите антикварни магазинчета в селцето Леура, където също и ще похапнете вкусотии от местната кухня. Деня ще завърши с релаксиращ круиз по река Парамата - 90 EUR.
Нощувка.

18 март 2012: Сидни
Закуска. Свободно време. Вечерта по желание круиз с вечеря по време на залез слънце, с откриващите се невероятни гледки към пристанището на Сидни и Операта - 55 EUR.
Нощувка.

19 март 2012: Сидни/Мелбърн
Закуска. Освобождаване на хотела и полет до Мелбърн. Пристигане в Мелбърн и настаняване в хотел 4*. Свободно време. По желание вечерта можете да се насладите на вечеря на борда на конструиран през 1927 година трамвай, който с течение на времето се е превърнал в Колониален трамвай ресторант. Атмосферата е уютна, обслужването приятелско, а храната кулинарно изкушение. Вечерята протича докато се разхождате из живописните улички на Мелбърн като кратко пътешествие из историята на града - 55 EUR.
Нощувка.

20 март 2012: Мелбърн
Закуска. Сити тур на Мелбърн, характерен със своята история, градини, чар. Ще разгледате Италианския квартал, Параклиса на Възпоменанието, Ботаническата градина, градините Фитцрой, къщичката на капитан Кук и невероятните гледки към града,откриващи се от моста Уестгейт. Нощувка.

21 март 2012: Мелбърн
Закуска. Свободно време за разходки и шопинг или по желание екскурзия до Филип Айлънд, където ще имате възможността да наблюдавате уникален спектакъл – Парадът на пингвините! Всяка привечер, при здрач пингвините излизат от морето и маршируват по брега до техните хралупи в пясъчните дюни. Ще посетим също и Образователния център на острова, който ще ни даде информация за пингвините и техните навици - 65 EUR
Връщане в Мелбърн. Нощувка.

22 март 2012: Мелбърн
Закуска. Свободно време за шопинг или по желание разходка до световно известния Great Ocean Road на Австралия, който представя едни от най запомнящите се крайбрежни пейзажи - 85 EUR.
Нощувка.

23 март 2012: Мелбърн/Окланд
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище и полет до Окланд. Кацане в Окланд. Посрещане от фирмата партньор на Марбро Турс. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел 4*. Свободно време. Нощувка.

24 март 2012: Окланд
Закуска. Сити тур на Окланд – тура започва със зашеметяващите панорамни гледки, откриващи се от Скайтауър, посещение на музея на войната. Продължаваме през пристанището и моста, до плажа Челтънхам, където ще имате лек обяд, наслаждавайки се на белия пясък. След това ще се отправим към западното крайбрежие, където ще посетиме плажа Муривай, характерен със своя черен пясък. На връщане към Окланд ще имате възможността да дегустирате местното новозеландско вино. Нощувка.

25 март 2012: Окланд
Закуска. Свободно време за шопинг или по желание екскурзия до Роторуа и пещерите Уайомо – 145 EUR. Нощувка.

26 март 2012: Окланд
Закуска. Свободно време за шопинг и развлечения. Нощувка.

27 март 2012: Окланд/Куала Лумпур/Истанбул
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище. Полет за Куала Лумпур в 13.50 часа. Кацане в Куала Лумпур в 20.15 часа. Полет за Истанбул в 00.30 часа.

28 март 2012: Истанбул
Кацане в Истанбул в 06.15 часа.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo