Други дестинации в България

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Хотел Дунавска Перла

Местоположение: Хотел Дунавска Перла е разположен в село Попина на брега на река Дунав, само на 37 км от град Силистра и на 4 км от резервата Сребърна.


Местоположение:
- София – 415 км;
- Русе – 104 км;
- Добрич – 127 км;
- Варна – 200 км;
- Велико Търново – 209 км;

Хотелът е предпочитано място е за тези, които търсят бягство от забързаното време и наистина намират тишината и спокойствието, романтиката от живописната гледка към водите на Дунава, наслаждават се на традиционните добруджански ястия и тези от даровете на реката, намират релакса и чрез активния спорт, чувстват се обгрижени от приветливия обслужващ персонал.

Настаняване: Хотел Дунавска Перла в село Попина предлага 10 луксозни стаи, всички луксозно обзаведени. Всички стаи предлагат баня, кабелна телевизия и мини бар.

Хранене и развлечение: Ресторанта на хотел апредлага традиционни ястия от Добруджа, както и речни дарове. Капацитета на ресторанта е за 80 души. отелът предлага и голяма градина с барбекю.

Спортен център: Хотелът предлага фитнес, сауна и открит басейн.

**Възможни са разлики в обзавеждането и квадратурата на стаите/апартаментите. Гостите може да бъдат настанени в стая/апартамент различни от публикуваните в сайта снимки, които са примерни.

Поискай оферта или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo

Хотел Дунавска Перла на картата

Други подобни хотели

Хотел Дръстър

* * * * *

България, Силистра
Хотел Дръстър
  • открит басейн

Цена от 80 лв

Местоположение: Хотел Дръстър се намира Брега на Дунав, в непосредствена близост до уникалния археологически резерват и първият в Европа дунавски парк. Хотелът носи античното име на град Силистра - Дръстър, символ на „яка крепост”. Хотелът е едно очарователно съчетание на хилядолетна култура с дунавска романтика, на история със съвременни стандарти. Настаняване: ...