Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

55+ в Коста дел Сол - Пролет 2013

55+ в Коста дел Сол - Пролет 2013

Почивка в Испания - Малага - Коста дел Сол - Фуенхирола по програма "55+ и приятели"

Атрактивно предложение "55+ и приятели" в Коста дел Сол - Пролет 2013 с директен полет от София! 7 нощувки с включени закуска, обяд и вечеря в 4 звезден хотел и екскурзоводско обслужване на български!

Продължителност

8 дни / 7 нощувки.

Дати

Всеки Вторник от 26 Март 2013 до 28 Май 2013.

Вид транспорт

Самолет

Програма

1 ДЕН - Директен полет до Малага. Трансфер до хотела във Фуенхирола. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН - Закуска. Информационна среща. Обяд. Полудневна екскурзия включена в цената. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН - Закуска. Обяд. Вечеря. Нощувка. Екскурзия по желание: Кордоба е важен туристически център, известен с архитектурата си от времето, когато е била столица на Кордобския халифат, заемал почти целия Иберийски полуостров. В града съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Старата част на града е в списъка на световното наследство на Юнеско. Тук ще намерите известната джамия Мескита, превърната в католическа катедрала, както и дворецът Алкасар с прекрасната си градина. Екскурзията е целодневна.

4 ДЕН - Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии: Гранада - град пълен с удивителна история и архитектура. Гранада е последният завладян мюсюлмански град в Испания и запазва своя безспорен мавритански дух. По време на обиколката ще посетите стар еврейски квартал, Ел Албаисин, също кралската катедрала, построена през 1523 г. с гробниците на кралица Изабел и крал Фернандо. Най-впечатляващото бижу на Гранада несъмнено е "Аламбра и Хенералифе" - комплекс от великолепни дворци и градини, построени основно през 14-ти век по време на династията Назари. Обяд. Вечеря.

5 ДЕН
- Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии: Севиля е столица на областта Андалусия. По време на обиколката ще посетим Катедралата - една от последните испански готически катедрали. Впечатляващите й размери я правят третата най-голяма в християнския свят, след Свети Петър във Ватикана и Свети Павел в Лондон. Друга забележителност е Торе дел Оро - разположена на брега на река Гуадалкивир, в миналото е била част от градските стени. Обяд. Вечеря.

6 ДЕН - Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии: Гибралтар е конституционна монархия спадаща към територията на Великобритания. Единственото селище е град Гибралтар, разделен на 7 района. Обяд. Вечеря.

7 ДЕН - Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии: Мароканският град Танжер е атрактивна туристическа дестинация, защото тук едновременно можете да посетите някой от екзотичните острови в околността и да посетите исторически забележителности в града. Екскурзията е целодневна и включва разходка с лодка и обяд (без напитки). Обяд. Вечеря.

8 ДЕН
- Закуска. Обяд. Трансфер до летището за полет до България.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- самолетен билет София - Малага - София с включени летищни такси;
- 7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса (закуска, обяд и вечеря + 1/ 4 вино минерална вода за обяд и вечеря) в хотел “Fuengirola Park” 4* (или подобен), Фуенхирола, Коста дел Сол;
- трансфер летище - хотел - летище;
- полудневна екскурзия с водач на български език;
- обслужване на български език;
- застраховка „Europ Assistance Espana” с асистанс и лимит на отговорност 5 500 EUR.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- горивна такса (доплаща се задължително) - информация за горивната такса се получава до 7 дни преди датата на отпътуване;
- разходи от личен характер;
- допълнителни екскурзии (предлагат се и се заплащат на място).

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo