Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Last minute почивка в Испания с полет на 22.06.2014

Last minute почивка в Испания с полет на 22.06.2014

Изгодни предложения за записвания в последния момент - почивка в Барселона, Испания

Продължителност

8 дни / 7 нощувки.

Дати

Всеки Сряда от 12 Септември 2012 до 10 Октомври 2012.

Вид транспорт

Самолет

Програма

ИСПАНИЯ: КОСТА ДЕ БАРСЕЛОНА - МАРЕСМЕ
Специално предложение за резервации в последния момент - полет на 22.06.2014

Първи ден:
Сборен пункт в 16:15 ч. на Терминал 1 на летище София. Излитане в 18:15 ч. за летище Барселона с АК „Wizz Air”. Кацане в 20.20 ч. на летище Барселона. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.

Втори ден:
Закуска. Панорамна обиколка на Барселона с екскурзовод на български език: катедралата Саграда Фамилия - шедьовърът на архитекта Гауди; булевард "Пасео де Грасия"; Парка на Цитаделата и Триумфалната арка на Барселона; площад “Каталуния” – сърцето на Барселона и панорамната площадка на хълма Монтжуик. Вечеря и нощувка.

Трети - седми ден:
Закуска. Свободно време с възможност за допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.

Осми ден:
Закуска в хотела.
10:00 Освобождаване на стаите. Багажът може да бъде оставен в стаята за съхранение на багаж на хотела. Свободно време до трансфера до летището за полета на авиокомпания "WIZZ AIR" Барселона - София.

Разписание на полетите в местни времена:
София /Терминал 1/ - Барселона 18:15 - 20:20
Барселона - София /Терминал 1/ 20:55 - 00:50 /на следващия ден/

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
- самолетен билет София – Барселона - София с директен полет на авиокомпания "WIZZ AIR" /с включена багажна такса за 1 брой чекиран багаж с тегло до 32 кг., а ръчният багаж не трябва да превишава 10 кг./
- 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион
- панорамна екскурзия на Барселона с екскурзовод на български език
- трансфери летище - хотел - летище
- медицинска застраховка с покритие 10000 Euro /с Assistance/
- представител на Тез Тур на български език по време на престоя
*Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 5 евро за 8 дни; за лица от 75 до 80 г.: 14 евро за 8 дни.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
- пътнически и летищни такси в размер на 105 евро /към 23.01.2014 г./
- екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане/*
- туристическа такса в размер на 1 Eur на човек на ден /за хотел 4*/ и 0,50 Eur на човек на ден /за хотел 4*/, която се заплаща директно към хотела от самите туристи
- горивна такса **

Допълнителна информация

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА
авиокомпания Wizz Air
седалище и адрес: Budapest International Airport Building 221
номер на лиценз: H-016
тип самолет: AIRBUS A320

УСЛОВИЯ НА АВИОКОМПАНИЯ Wizz Air за превоз на пътници със специални нужди.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е ЗД „ЕВРОИНС“ АД и номерът на застрахователната полица е № 37-00001331

Медицинската застраховка е сключена в “Застрахователно Дружество Евроинс “ АД. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

Безвизов режим за гражданите на Република България, притежаващи валидна лична карта за самоличност или паспорт.

Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страната.



**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1123 долара на тон; Барселона: 1088 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса, изчислена по долупосочената формула* и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по - малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
*формула за изчисляване на нетната горивна такса : ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Барселона /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Барселона - София/.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo