Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

Нова година в Испания, Малага 2015

Нова година в Испания, Малага 2015

Нова година в Малага, Коста дел Сол в Испания. Екскурзия със самолет.

Празнувайте Нова година 2015 в Андалусия и се насладете на горещи испански ритми и фантастична кулинария. Подарете си незабравима екскурзия до Малага, Коста дел Сол, с настаняване в хотел „Guadalmar Tryp” с включени закуски и вечери, както и празнична новогодишна вечеря.

Продължителност

6 дни / 5 нощувки.

Дати

30 Декември 2014 - 3 Януари 2015.

Вид транспорт

Самолет

Програма

1 ДЕН - Отпътуване от летище с полет на авиокомпания "България еър" за Малага. Пристигане на летището в Малага. Трансфер до хотел 4* Guadalmar Tryp, Малага, Коста дел Сол. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН - Закуска. 8.30 ч. - отпътуване за Гранада. Посещение с местен екскурзовод на двореца "Аламбра" - перлата на Гранада, наричан още "Осмото чудо на света". В превод от арабски Аламбра означава "червената крепост". Търсеното и открито въздействие на светлината в Аламбра, водата, лееща се в тих, галещ слуха ромон, прохладната сянка на палмите в горещите летни дни, градините с фонтани и разнообразни растителни видове, способстват описанието на двореца като "рая на земята" да не звучи пресилено. Тук, през 1492 г., кралица Исабел дава бижутата си на Христофор Колумб, за да финансира плаването му, довело до откриването на Америка. Свободно време за обяд в Гранада. Свободно време в Гранада - най-темпераментният испански град, разположен в подножието на Сиера Невада. Връщане в хотела. Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела (вечерята е с продължителност до полунощ, след което празникът продължава до 4-5 ч. сутринта). Нощувка.

3 ДЕН - ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН - Закуска. Свободно време. Туристическа програма по желание - екскурзия до Севиля. Според легендата Севиля е основана от Херкулес и нейните корени са свързани с цивилизацията на тартесите. Това е най-големият град в Южна Испания, градът на Кармен, Дон Жуан и Фигаро. Градът е разделен от река Гуадалкивир като двата й бряга са свързани с три моста. Туристическата програма включва площад "Испания" - полукръгъл комплекс, оформен на мястото, където през 1781 г. е изгорена на клада последната вещица; Кралският дворец - един от най-добре запазените примери за стила мудехар, любимо място на испанското кралско семейство; еврейския квартал "Санта Круз". Панорамен круиз по р. Гуадалкивир с включен обяд. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН - Закуска. Напускане на хотела. Туристическа програма в Малага с местен екскурзовод. Родно място на известния художник Пабло Пикасо е изпълнен с очарование, атрактивен и космополитен град, осеян с широки булеварди, високи палмови дървета, оживен нощен живот, богат на исторически паметници, музеи и ресторанти. Пешеходна разходка в историческия център на Малага, изобилстващ от малки атрактивни улици и очарователни площадчета. Посещение на величествената ренесансова катедрала с барокова фасада. Трансфер до летището за полет до България. Пристигане на летище София.

Офертата включва:
- Самолетен билет София - Малага - София за директен полет на авоикомпания "Bulgaria Air";
- Летищни такси;
- Трансфер летище - хотел - летище;
- Транспорт с автобус по описания маршрут;
- 4 нощувки със 4 закуски и 3 вечери в 4* "TRYP Málaga Guadalmar Hotel" (или подобен) на Коста дел Сол, Малага;
- Новогодишна вечеря (блок маса) с DJ в ресторанта на хотела;
- Екскурзия до Гранада с включено посещение на "Аламбра" и градините "Хенералифе" с местен екскурзовод;
- Туристическа програма в Малага с включено посещение на катедралата с местен екскурзовод;
- Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 10 000 евро;
- Обслужване на български език.

Цената не включва:
- екскурзия до Севиля с местен екскурзовод;
- входни такси за туристическите обекти, посещавани по желание;
- разходи от личена характер и за градски транспорт.

Допълнителна информация

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

Екскурзията се провежда при минимум 45 записани туристи!

**Силки Холидейс предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 2% и 3,75% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва в деня на внасяне на авансово плащане и подписване на договор.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo