Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Златна Италия - Сицилия

Незабравима почивка в луксозен хотел в град Марсала - един от най-важните финикийски градове на Средиземнорието. Възползвайте се от тази изгодна оферта за почивка в провинция Трапани, на остров Сицилия в Италия. Областа е известна със своите вятърни мелници, солници и археологически останки от времето на финикийците. Провинция Трапани произвежда сама повече вино от Тоскана и Пиемонте взети заедно, както и от държави като Унгария, Австрия и Чили. Градът се намира в подножието на планината Монте Ериче и е на границата между Тиренско и Средиземно море.

Продължителност

8 дни / 7 нощувки.

Дати

Всяка Събота от 27 Април 2013 до 8 Юни 2013.

Вид транспорт

Самолет

Програма

1-ви ден - Отпътуване с директен чартърен полет от аерогара София. Пристигане в Трапани. Транфер от аерогарата до хотел Delfino Beach Hotel. Коктейл за добре дошли. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден - Закуска. Полудневна екскурзия до Мазара – един от най-важните туристически центрове във Сицилия. По време на екскурзията ще се разходим по крайбрежния булевард, украсен с цветя, след което ще преминем през многобройни площади, за да стигнем до булевардите с типични магазини за вино и местни деликатеси. В Мазара се сместват елементи на арабската и европейската култура и всяко кътче на този прекрасен град ще ви впечатли с интересната си архитектура. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден - Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден - Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия. Фолклорна вечер с типична сицилианска кухня и музика. Нощувка.

5-ти ден - Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

6-ти ден - Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

7-ми ден - Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

8-ми ден - Закуска. Транфер от хотела до аерогарата за полет от Трапани до София.

Програмата включва:
- Самолетен билет – София – Трапани – София с директен чартърен полет;
- 7 нощувки на база закуски и вечери с вино и вода на база бюфет в Delfino Beach hotel****/ www.delfinobeach.com или подобен;
- Обслужване на български език по време на престоя;
- Трансфери при пристигане и при отпътуване;
- Полудневна екскурзия до Мазара;
- Коктейл за добре дошли;
- Чадъри и шезлонги на плажа на хотела;
- Специална сицилианска вечеря с фолклорна програма;
- 3 вечери с музикална програма в хотела;
- Медицинска застраховка;

Допълнителна информация

Офертата е валидна при минимум 130 човека и Туроператорът си запазва правото да анулира полета до 30 дни преди датата на отпътуване при несъбран минимум.

**Силки Холидейс предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 2% и 3,75% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва в деня на внасяне на авансово плащане и подписване на договор.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo