Други дестинации в Тунис

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

6-дневна ваканция в Тунис

6-дневна ваканция в Тунис

Самолетна програма до Тунис с полет от София

Специално предложение: 5 % отстъпка за резервации направени до 01.09.2011!

Тунис - самолетнa програмa с директен полет от София на 02.10 (5 нощувки)!

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
- самолетен билет София – Монастир - София с директен чартърен полет;
- 5 нощувки на съответния пансион в 3* / 4* / 5* хотел;
- трансфери летище - хотел - летище;
- медицинска застраховка с покритие 10000 Euro (с "Assistance").

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
- пътнически и летищни такси в размер на 89 евро към настоящия момент (09.08.2011);
- екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане);
- горивна такса.

Забележка: кетърингът по време на полета не е включен в цената!

Разписание на полетите (в местни времена):
02 октомври 2011: София (Терминал 1) - Монастир 10:00 – 10:30
07 октомври 2011: Монастир - София (Терминал 1) 17:00 – 21:20

*часовата разлика между Тунис и България е -2 часа

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания "Bulgarian Air Charter"
седалище и адрес: София, ул. "Павел Красов" 35
номер на лиценз: BG 2407 - 08
тип самолет: MD-82

Продължителност

6 дни / 5 нощувки.

Дати

2 Октомври 2011 - 7 Октомври 2011.

Вид транспорт

Самолет

Програма

1 ден
Директен чартърен полет София - Монастир. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска) и нощувка.

2 – 5 ден
Закуска в хотела. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря /с изключение на записаните на пансион само закуска/ и нощувка.

6 ден
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите и трансфер до летището за чартърния полет Монастир - София.

Допълнителна информация

УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Монастир: 1000 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса, изчислена по долупосочената формула* и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани /за записвания по - малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

*формула за изчисляване на нетната горивна такса : ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Монастир /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Монастир - София/.

Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е ЗД „ЕВРОИНС“ АД и номерът на застрахователната полица е № 37-00001305.


Медицинската застраховка е сключена в “Застрахователно Дружество Евроинс “ АД. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.


Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 80

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo