Други дестинации във Великобритания

Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

6-дневна екскурзия до Лондон

6-дневна екскурзия до Лондон

Незабравими емоции в красивия Лондон

Бъкингамския дворец, Кралската Обсерватория в Гринуич, "Лондонското око" и круиз по река "Темза" с водач на български език са само част от нещата, които Ви очакват!

Пакетната цена включва:
- самолетен билет София -Лондон -Cофия;
- трансфер летище – хотел – летище;
- летищни такси;
- 5 нощувки със закуски в 3-звезден хотел в централната част на Лондон;
- 2 пешеходни екскурзии в Лондон с водач на български език;
- круиз по река Темза до Гринуич с водач на български език;
- застраховка “Медицински разноски в чужбина”.

Цената не включва:
- входна такса за "London Eye" - 22,00 GBP;
- предплатена карта за метрото за целия престой 33,00 GBP, възстановяване на 5 GBP при връщане на картата преди отпътуване за България.

Програмата се изпълнява с директни полети на "Bulgaria air", "British Аirways", "Wizzair" или "EasyJet".

Продължителност

6 дни / 5 нощувки.

Дати

20 Септември 2011 - 25 Септември 2011.

Вид транспорт

Самолет

Програма

Първи ден (20 .09):
Отпътуване от летище София с директен полет за Лондон.
Посрещане на летището от представител на фирмата-партньор. Tрансфер до хотела. Настаняване.
Пешеходна разходка край Темза с водач на български език – първи впечатления от красивия Лондон. Качване на "London Eye" - "Лондонското око" - един поглед към Лондон от височините на най- голямото виенско колело в Европа, издигнато в чест на Новото Хилядолетие, превърнало се в символ на Лондон. Посетителите заплащат входна такса 22,00 GBP, която не е включена в цената.
Връщане в хотела. Нощувка.


Втори ден (21.09):
Закуска в ресторанта на хотела.
Пешеходна обиколка с водач на български език на забележителностите в централен Лондон: Buckingham Palace, Westminster Abbey, The House of Parliament, Big Ben, Downing Str., Trafalgar Square, където се намира Националната галерия с изложба на картини на световно известни майстори (вход свободен).
Връщане в хотела. Нощувка

Трети ден (22.09):
Закуска в ресторанта на хотела.
Пешеходна екскурзия с водач на български език.
Ще вдъхнете необикновената атмосфера на една световна столица и ще видите още забележителни места като: St. Paul`s Cathedral, Covent Garden и Кралската опера, Leicester Square и Кино Одеон, където се правят световни филмови премиери с гостуващи кинозвезди, Китайския квартал в Сохо - една от забележителностите на Лондон, където по желание ще можете да обядвате в някой от атрактивните ресторанти.
Връщане в хотела. Нощувка.

Четвърти ден (23.09):
Закуска в ресторанта на хотела.
Екскурзия с корабче по река Темза с водач на български език. Круизът по Темза - един нов поглед към Лондонските забележителности: Tower Bridge,Tower of London,Millenium Bridge, London Eye.
Tower of London- неразделна част от историята на Англия повече от 900 години: крепост, кралски дворец, кралски затвор, място за мъчения и екзекуции, сега музей – място за съхранение на кралски скъпоценности и на едни от най-големите диаманти в света: "Кохи-Нор", "Първата звезда на Африка" - 530 карата и др.

Круизът завършва с Кралската Обсерватория в Гринуич. Ще видите Гринуичкия нулев меридиан, откъдето започва времето и ще бъдете едновременно в западното и източното полукълбо на Земята... Часовникът в Гринуич е верен до 1 милионна от секундата.
Връщане обратно в Лондон с корабче. Връщане в хотела. Нощувка.


Пети ден (24.09):
Закуска в ресторанта на хотела. Свободно време.
Възможност за самостоятелно посещение на:
- Замъка Уиндзор – най-стария и най-големия все още обитаван замък в света. Намира се на 34 км. западно от Лондон. От английската столица може да се стигне до двореца като се вземе влак. Замъкът Уиндзор и до сега е най-голямата кралска резиденция с прекрасни апартаменти и красиви градини. Тук сегашната кралица Елизабет Втора изкарва много от почивните си дни. Тук са се чествали сватби на кралското семейство от 12 век та чак до наши дни, както и са погребани много от кралете и кралиците. Тук може да се посети галерия от картини на световно известни майстори и да се видят колекции от порцелан. Входната такса за двореца е 12.50 GBP, билет за влака отиване и връщане е 18 GBP.Пътят с влак - 40 мин.

Възможност за самостоятелно включване в панорамна обиколка на Лондон с автобус "Hop on – Hop off – Double Decker" още един поглед към красивия Лондон срещу заплащане от 26 GBP. Билетът важи 24 часа.


Шести ден (25.09):
Закуска в ресторанта на хотела.
Възможност за самостоятелно посещение на:
- музея "Madamе Tussauds" (сутрин) - музея с восъчните фигури на световно известни и популярни личности. Входът се заплаща – 25 GBP.
- "British Museum" - един от най-известните музеи в световната история. Музеят има 10 раздела: доисторически, египетски, гръцки, римско-британски, средновековен, ренесансов, източен и нумизматичен. Вход свободен;
- "Natural History Museum". Природонаучният музей е с експонати на различни животински видове от праисторически динозаври до съвременния хомосапиенс през различните етапи на жизнения цикъл. Вход свободен;

В късния следобед отпътуване с директен полет за София.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo