Абонирайте се

За нашия бюлетин. Научете първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови продукти.

Начало

5 дни в Рим със самолет

5 дни в Рим със самолет

Пет дневна екскурзия до Рим със самолет

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Рим и богата екскурзоводска програма на български, трансфери. Лети се с „България Ер” или „Алиталия”.

Продължителност

5 дни / 4 нощувки.

Вид транспорт

Самолет

Програма

ПРОГРАМА
ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от аерогара София. Пристигане в Рим. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Ватикана (пл. “Св.Петър”, базиликата “ Св. Петър”) и на пл. “Навона”, Пантеона, фонтана Треви, пл. “Испания”. По желание - разглеждане на Ватикански музеи с екскурзовод на български (с доплащане 30 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва екскурзовод на български по време на визитата, слушалки в базиликата и в музеите, таксата за вход, която е 15 евро, се заплаща на място, посещението се организира при минимум 8 участника). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Екскурзоводска програма: Колизеума (отвън), Форо Романо, Фори Империали, пл. „Венеция”, хълма Капитолия. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.

Допълнителна информация

ВАЖНО: Италианските власти взеха решение от 01.01.2011 г всички гости на Рим да заплащат задължително градска такса (city tax) както следва - по 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и по 3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 и 5 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в горните пакетни цени.

Билети за Римската опера:
При заявка от страна на клиентите „Руал Травел” може да закупи билети за представление на Римската опера. Заплаща се цената на билета + 10 лв такса за закупуване на билета.

Резервирай или се обадете по телефона 02 / 962 22 13

Харесва ли ви това? Препоръчайте го на приятелите си!

Добави в Svejo